Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Znaczy stronka z naciągaczami, piraci oddają za free.

A tak sobie jeszcze myśle, ciekawe jak tam sie kupuje... znaczy się, jak podasz im numer karty kredytowej to czy nastepnego dnia bedziesz mial cos jeszcze na koncie... :)

Napisano
  • Autor

troche sie wczytywałem na tej stronie. sa to programy po firmach które się zamknęły i to wyprzedają. fakturke tez wystawiają. hmmmm dla mnie to podpucha ale.... mam pomysł :) namówie szefową zeby takie coś kupiła bo to niezbędne do szybszej pracy kompa itp. :) zobaczymy jak z licencją tego jest. moze cos tańszego na początek zeby nie było awanty a jezeli to naprawde oryginał :)

Napisano

hmm... wciskanie kitu szefowej to jak dla mnie srednio mila praktyka. Odnosnie zamykających sie firm to raczej bzdura, wiekszosc tego softu ma w licencjach wpisane że odsprzedaz jest zakazana.

Napisano

Z tego co pamietam 3ds Max na przyklad nie moze byc odsprzedany. Z Majka chyba podobnie.

Takze to ewidentnie sciema.

Poza tym jezeli moznaby sprzedac sotf za tysiace dolcow, to sprzedawliby za tysiace dolcow, a nie za 3$.

Napisano

Jedyną stroną, na jaką natrafiłem, która sprzedaje legalne oprogramowanie i sprzęt po dużo niższych cenach (ale tylko dla celów edukacyjnych) jest

www.journeyedeurope.com

Moim zdaniem, każda strona, która sprzedaje soft po podobnie niskich cenach z licencjami komercyjnymi to oszukańcy.