Tomooo Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Witam. Problemem jest ta zielona plamka. Czy ktos wie jak jak sie tego pozbyc albo dlaczego to powstalo? Zrenderowalem (mental ray) jeszcze raz i pojawily se dwie tym razem niebieskie i w zupelnie innym miejscu. z gory dzieki
Orangegraphics Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Ps? a to takie dziwne.... może to wina kompa? ramy cos gubią? albo modeli? chociaż ja nie wiem...
SWRSC Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Posprawdzaj bump-mapy w materiałach - wyłącz kolejno i sprawdzaj
adam_m Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Miałem dokładne ten sam problem. Całe pasy czarnych "pikseli" mi wywalało. Po powtórnym renderowaniu (sieciowo) bez zmiany ustawień było ok. Chyba wina sprzętu.
Tomooo Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 Pierwsze co zrobilem to wylaczylem zbedne programy - nic nie dalo. Proby z bumpem tez nic. Dopiero jak usunalem kamerke i wstawilem nowa to wszystko bylo ok. To na wszelki jak by ktos mial podobny problem. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi