Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 7,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy mógłbyś mi powiedzieć z czego robisz materiały traków bo zrobiłem sobie model i zielonego nie mam pojęcia z czego zrobić materiały z góry dzienks . skate boarding roules :) i pls daj jakieś linki do textury papieru i drewna.

Napisano
  • Autor

Powrót do przeszlosci:P... mam ochote dokonczyc ta scenke i w najblizszym czasie postaram sie to zrobic:D jak narazie zrobilem zarys sceny... jeszcze nie zdecydowalem do konca i narazie sobie kombinuje...

vdek48depthoffieldpsqe5.jpg

Sugestie mile widziane! Pozdro!

Napisano

Oj Glo9b jestes prze typ. :D.Super to wychodzi.Deska wyglada dobrze,proporcje sie tez zgadzaja.Nie wiem ocb Kr3tz...Popracuj jeszcze nad tym.Gr8 Sk8:*

Napisano

Kr3tz ma rację. Zmniejsz Dof'a . Nadmierna głębia ostrości powoduje wrażenie zabawkowości.

Napisano

deska klasa , przydaloby sie otoczenie do rendera , jakies butelki na stole , chamburger czy chipsy , gdzies ta w oddali jakas pilka czy inna postac ktora jedzie na desce , jakas kaluza na ziemi , kamyk itp ..

Napisano

No deck pierwsza klasa ;) Jedyne co mnie drażni to to, że światło się tak ostro odbija od tego dalszego tracka bo w rzeczywistości tracki są raczej matowe i bardzo światła nie odbijają ;)