Skateforlife Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Ooo Super!!! Skate For Life .jarciki Rzadza!!! :d Hehe Pozdro :d Ladny Model Testura Itd Wszystko Pieknie :d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter512 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Czy mógłbyś mi powiedzieć z czego robisz materiały traków bo zrobiłem sobie model i zielonego nie mam pojęcia z czego zrobić materiały z góry dzienks . skate boarding roules :) i pls daj jakieś linki do textury papieru i drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glob Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 Powrót do przeszlosci:P... mam ochote dokonczyc ta scenke i w najblizszym czasie postaram sie to zrobic:D jak narazie zrobilem zarys sceny... jeszcze nie zdecydowalem do konca i narazie sobie kombinuje... Sugestie mile widziane! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 nie czuc wielkosci deski, teraz wyglada jak fb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skateforlife Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Oj Glo9b jestes prze typ. :D.Super to wychodzi.Deska wyglada dobrze,proporcje sie tez zgadzaja.Nie wiem ocb Kr3tz...Popracuj jeszcze nad tym.Gr8 Sk8:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Kr3tz ma rację. Zmniejsz Dof'a . Nadmierna głębia ostrości powoduje wrażenie zabawkowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 deska klasa , przydaloby sie otoczenie do rendera , jakies butelki na stole , chamburger czy chipsy , gdzies ta w oddali jakas pilka czy inna postac ktora jedzie na desce , jakas kaluza na ziemi , kamyk itp .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 No deck pierwsza klasa ;) Jedyne co mnie drażni to to, że światło się tak ostro odbija od tego dalszego tracka bo w rzeczywistości tracki są raczej matowe i bardzo światła nie odbijają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi