KOSTEK14 Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Witam Jestem novym urzytkownikiem forum i na sam początek zaczołem sobie tak jak pewna osoba na forum i zaczołem od ZMODELER. I jak narazie zaczołem robic mitsubiszi eclipse tu macie pierwsze fotki
wiggles Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 o jezu znow zmodeler... a nie lepiej isc od razu na maxa ? :)
KOSTEK14 Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 Witam dziś postanowiłem dodać przud i tłumik sportowy. Przód mi troszke nie wyszedł ale to sie da poprawić.
Bremen Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Moje zdanie powiem tak : \"Idz od razu do maxa bo w ZMODELERZE samochody prezentuja sie paskudnie\"
kozioo Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Ja równiez:] Pamietam ze kilka lat temu chciałem się zabrac za grafe 3d przy użyciu milkshape\'a i do dzis pamietam ten ból:D
Loozack Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 a ja się właśnie uczyłem na ZModelerze :D mój pierwszy wóz do GTA3 zrobiłem :) Kostek14 (jakieś pokrewieństwo może z Egonem14 ?? :]), nawet nieźle ci to wychodzi, jak na ten program to powierzchnia jest bardzo gładka :) popraw tylko ten przód i będzie super :) trzymaj się [piwo] P.S. nie wpisuj tematu na każdym poście, wystarczy na pierwszym, bo potem się dziwne rzeczy dzieją w subskrypcji :)
egon14 Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Witam No KOSTEK postarałeś sie i to jak, nawet ja jatk nie umiem chociarz jak bym sie postarał :] Modelik jest super tylko popraw troszke tom maske bo torszke krzywa Loozack to niejest pokrewieństko, to jest mój kumpel który mieszka niedaleko mnie i troszke go uczyłem w ZMODELER i jak widac moje szkolenie nie poszło na marne, miałem maxa i chciałem mu go dac ale powiedział ze nieche bo woli sie bawić w ZMODELER.
KOSTEK14 Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 Witam Dziś upload. Maske sprościłem ale nie do końca bo jeszcze przy lampach jest wgniecenie, ale to obleci. Zmieniłem lakier i dodałem fele. CIEKAWY JESTEM CO NA FELE POWIECIE
wiggles Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 hmm a co to za felgami ? :) usun tam karoserie... albo dodaj do kola np tarcze hamulcowe zeby nie bylo tamtego widac
KOSTEK14 Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 wiggles tak jak prosiłeś są tarcze hamulcowe. i jeszcze dodałem uszczelki z bocznych szyb
MorF Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 powiem tak w maxie z ms bylo by cudo ale zmodeler przyprawia mnie o mdłości
Loozack Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 mi się bardzo podoba, możesz śmiało robić auta do GTA :) P.S. ehh, mam sentyment do tego programu :D
KOSTEK14 Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 Loozack dlaczego masz sentyment do tego programu skoro jest dobry i idzie na nim terz poszaleć i robic auta do gier;] P.S. LOOZACKJAK BYM JESZCZE WIEDZIAŁ JAK SIE TO ROBI ZEBY BYŁO DO GTA TO BYM ZROBIŁ ALE NIEWIEM JAK I GDZIE TO TRZEBA ROBIĆ.
Loozack Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Kostek14, ty chyba nie wiesz co oznacza słowo \"sentyment\" :P chodzi mi o to, że mam z tym programem miłe wspomnienia (moje pierwsze 3 auta w nim zrobiłem :)), a więc to co napisałeś nie ma sensu :P:) a co do tutoriala o wstawianiu aut do GTA to jest on chyba w samym ZModelerze... o ile pamiętam to w folderze, gdzie masz zainstalowanego ZModelera powinien być folder PLUGINS, a w nim plik textowy dff.txt (chyba :)) i w nim jest wyjaśnione jak to zrobić, no chyba że coś mi się poje... :D jakby co to zawsze możesz poszukać tutoriala w necie :) trzymaj się [piwo]
KOSTEK14 Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Loozack znalazłem ten dff.txt i jest w nim wszystko opisane dokładnie:) a więc moze jak go skończ to sie bende bawił w gta3:cool: ale tak juz na powarznie to wrzucam malutki upload. Zamieszczam w nim tylni spojler
Quadysz Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 powiem tak: jak na ZMODELER to rewelacja (aczkolwiek sam go na oczy nie widzialem i jestem z tego powodu bardzo szczesliwy :P ) powinienes sprobowac w maxie, zrobisz jeden w maxie i skasujesz permanentnie zmodelera i wyrzucisz plytke z instalka... :) hehe zrob moze jakis lakier, a planujesz jakies otoczenie do nie go? hehe just kidding :)
Loozack Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Quadysz, płytkę z instalką ?? ten program zajmuje chyba niecałe 2mb i jest do ściągnięcia jako darmowy [lol2]
Quadysz Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 hehe tak jak mowilem nie widzialem go na oczy ale przez mysl mi przeszlo ze moze zmiescic sie (prawie) dyskietce :) pozdrawiam ps. a placic za niego to na pewno bym sie nie zgodzil :D
Rekomendowane odpowiedzi