Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Jestem novym urzytkownikiem forum i na sam początek zaczołem sobie tak jak pewna osoba na forum i zaczołem od ZMODELER. I jak narazie zaczołem robic mitsubiszi eclipse

tu macie pierwsze fotki

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam

dziś postanowiłem dodać przud i tłumik sportowy.

Przód mi troszke nie wyszedł ale to sie da poprawić.

Napisano

Moje zdanie powiem tak :

\"Idz od razu do maxa bo w ZMODELERZE samochody prezentuja sie paskudnie\"

Napisano

Ja równiez:] Pamietam ze kilka lat temu chciałem się zabrac za grafe 3d przy użyciu milkshape\'a i do dzis pamietam ten ból:D

Napisano

a ja się właśnie uczyłem na ZModelerze :D mój pierwszy wóz do GTA3 zrobiłem :)

Kostek14 (jakieś pokrewieństwo może z Egonem14 ?? :]), nawet nieźle ci to wychodzi, jak na ten program to powierzchnia jest bardzo gładka :) popraw tylko ten przód i będzie super :)

trzymaj się [piwo]

P.S. nie wpisuj tematu na każdym poście, wystarczy na pierwszym, bo potem się dziwne rzeczy dzieją w subskrypcji :)

Napisano

Witam

No KOSTEK postarałeś sie i to jak, nawet ja jatk nie umiem chociarz jak bym sie postarał :] Modelik jest super tylko popraw troszke tom maske bo torszke krzywa

Loozack

to niejest pokrewieństko, to jest mój kumpel który mieszka niedaleko mnie i troszke go uczyłem w ZMODELER i jak widac moje szkolenie nie poszło na marne, miałem maxa i chciałem mu go dac ale powiedział ze nieche bo woli sie bawić w ZMODELER.

Napisano
  • Autor

Witam

Dziś upload.

Maske sprościłem ale nie do końca bo jeszcze przy lampach jest wgniecenie, ale to obleci. Zmieniłem lakier i dodałem fele.

CIEKAWY JESTEM CO NA FELE POWIECIE

Napisano

hmm a co to za felgami ? :) usun tam karoserie... albo dodaj do kola np tarcze hamulcowe zeby nie bylo tamtego widac

Napisano
  • Autor

wiggles tak jak prosiłeś są tarcze hamulcowe. i jeszcze dodałem uszczelki z bocznych szyb

Napisano

powiem tak w maxie z ms bylo by cudo ale zmodeler przyprawia mnie o mdłości

Napisano

mi się bardzo podoba, możesz śmiało robić auta do GTA :)

P.S. ehh, mam sentyment do tego programu :D

Napisano
  • Autor

Loozack dlaczego masz sentyment do tego programu skoro jest dobry i idzie na nim terz poszaleć i robic auta do gier;]

P.S.

LOOZACKJAK BYM JESZCZE WIEDZIAŁ JAK SIE TO ROBI ZEBY BYŁO DO GTA TO BYM ZROBIŁ ALE NIEWIEM JAK I GDZIE TO TRZEBA ROBIĆ.

Napisano

Kostek14, ty chyba nie wiesz co oznacza słowo \"sentyment\" :P chodzi mi o to, że mam z tym programem miłe wspomnienia (moje pierwsze 3 auta w nim zrobiłem :)), a więc to co napisałeś nie ma sensu :P:)

a co do tutoriala o wstawianiu aut do GTA to jest on chyba w samym ZModelerze... o ile pamiętam to w folderze, gdzie masz zainstalowanego ZModelera powinien być folder PLUGINS, a w nim plik textowy dff.txt (chyba :)) i w nim jest wyjaśnione jak to zrobić, no chyba że coś mi się poje... :D jakby co to zawsze możesz poszukać tutoriala w necie :)

trzymaj się [piwo]

Napisano
  • Autor

Loozack znalazłem ten dff.txt i jest w nim wszystko opisane dokładnie:) a więc moze jak go skończ to sie bende bawił w gta3:cool: ale tak juz na powarznie to wrzucam malutki upload. Zamieszczam w nim tylni spojler

Napisano

powiem tak: jak na ZMODELER to rewelacja (aczkolwiek sam go na oczy nie widzialem i jestem z tego powodu bardzo szczesliwy :P ) powinienes sprobowac w maxie, zrobisz jeden w maxie i skasujesz permanentnie zmodelera i wyrzucisz plytke z instalka...

:) hehe zrob moze jakis lakier, a planujesz jakies otoczenie do nie go? hehe

just kidding :)

Napisano

Quadysz, płytkę z instalką ?? ten program zajmuje chyba niecałe 2mb i jest do ściągnięcia jako darmowy [lol2]

Napisano

hehe tak jak mowilem nie widzialem go na oczy ale przez mysl mi przeszlo ze moze zmiescic sie (prawie) dyskietce :)

pozdrawiam

ps. a placic za niego to na pewno bym sie nie zgodzil :D