Napisano 3 Czerwiec 200717 l jak mogę ściągnąć Art Rage 2 do mojego volito2? Mam Numerki wszelakie i zarejestrowany a ktoś już kiedyś pisał, że można- jednak nie widzę tego programu w downloads... dzięki!
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Autor jest jedynka- 2gą wersję można było pobrać bezpłatnie po podaniu kodu ale teraz już chyba nie...
Napisano 9 Październik 200717 l Hej ludziska, przy instalacji Artrage dołączonego do Volito2 otrzymuję okienko, gdzie muszę wpisać kod... i wpierw podobno pobrać go ze strony Artrage... (ten kod na małej książeczce dołączonej do tabletu był tylko do "downloads" na stronie Wacoma)... miał ktoś takie doświadczenia? Co zrobić?:)
Napisano 9 Październik 200717 l wejdz na ta strone http://ambientdesign.com/artrageinstaller.html Podaj swojego maila, i wpisz kod rejestracyjny. Dostaniesz maila z linkiem do wersji 2.2
Napisano 11 Październik 200717 l Sytuacja jest odwrotna: mam Artrage mam na płytce dołączonej do tabletu, a podobno pobrać mam właśnie kod... gdy wpisuj kod z tej małej książeczki na stronie ktorą podałeś, otrzymuję komunikat "Key invalid".
Napisano 11 Październik 200717 l Kod na ksiazeczce jest po to aby moc pobrac oprogramowanie ze strony my-volito.com Kod to programu ArtRage znajduje sie na odwrocie koperty z driverami oraz instalka ArtRage2.