Tomek Kosiorek Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 jak mogę ściągnąć Art Rage 2 do mojego volito2? Mam Numerki wszelakie i zarejestrowany a ktoś już kiedyś pisał, że można- jednak nie widzę tego programu w downloads... dzięki!
Levus Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 a na dołączonym cd:/resources/bundle/artrage.msi nie ma???
Tomek Kosiorek Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 jest jedynka- 2gą wersję można było pobrać bezpłatnie po podaniu kodu ale teraz już chyba nie...
Levus Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 A nie da rady upgradować do 2ki zaistalowanej 1 wersji???
SzU Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Hej ludziska, przy instalacji Artrage dołączonego do Volito2 otrzymuję okienko, gdzie muszę wpisać kod... i wpierw podobno pobrać go ze strony Artrage... (ten kod na małej książeczce dołączonej do tabletu był tylko do "downloads" na stronie Wacoma)... miał ktoś takie doświadczenia? Co zrobić?:)
dyv Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 wejdz na ta strone http://ambientdesign.com/artrageinstaller.html Podaj swojego maila, i wpisz kod rejestracyjny. Dostaniesz maila z linkiem do wersji 2.2
SzU Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Sytuacja jest odwrotna: mam Artrage mam na płytce dołączonej do tabletu, a podobno pobrać mam właśnie kod... gdy wpisuj kod z tej małej książeczki na stronie ktorą podałeś, otrzymuję komunikat "Key invalid".
dyv Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Kod na ksiazeczce jest po to aby moc pobrac oprogramowanie ze strony my-volito.com Kod to programu ArtRage znajduje sie na odwrocie koperty z driverami oraz instalka ArtRage2.
SzU Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Dzięki wielkie, nie zauważyłem tego kodu wcześniej :P
Rekomendowane odpowiedzi