Korbol Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam Mam dzisiaj do pokazania 2 renderki (sory, ze dwie rozne rozdzialki) ze stolem do snookera w rolach glownych. Zawsze sobie chcialem takowego wymodelowac i w koncu sie zebralem w sobie. Max+mr+ps Komentarze mile widziane Pozdrawiam
piksar Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 pierwszy piękny - drugi nieudany trochę to boczne światło niepotrzebne na pierwszym
Bruneq Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 tak sie zastanawiam czy proporcje sa dobre...tzn bile a stół .. ernder nawet spoko! tapetka oczojebna!:)
avant.garde Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Dywan genialny, świetna praca odbić od nóg, lampy ciekawie się prezentują. Średnio podchodzi materiał boazerii, ale nie jest zły. tak sie zastanawiam czy proporcje sa dobre...tzn bile a stół Wszystko w normie, stoły do snookera są dużo większe od bilardowych;]
cta Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 podoba sie bardzo :) Wszystko w normie, stoły do snookera są dużo większe od bilardowych;] a do tego jeszcze bile są mniejsze :)
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 modele bardzo ładne, materiały też mi sie podobają.. wszystko to o stole.. ale lampa jakaś nie taka:))
Yaro16 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 fajne ,wydaje mis ie ze sufit za nisko ale ja sie nie znam na tej grze.Tez wydaje mi sie ze lampy za nisko i mogą przeszkadzać grającym
Gość George82 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Pomeczelbym jeszcze oswietlenie przy pierwszym renderku i byloby pieknie... Jak dla mnie za duzo swiatla dochodzi z prawej strony. O drugim renderze na Twoim miejscu bym zapomnial....;)
Dawcio_m Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 o w morde ale ta kula na drugim renderze pędzi chyba szybciej niz tgv a tak to całkiem fajny klimacik
Korbol Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 Dzieki za komentarze Co do proporcji to wszystko jest dokladnie zwymiarowane i jak slusznie zauwazyli avant.garde i cta stoly do snookera sa sporych rozmiarow, natomiast bile sa stosunkowo male. Jesli chodzi o wysokosc lampy to wisi ona tak jak to zazwyczaj ma miejsce przy stolach do snookera, a np. nad stolami do pool'a lampy sa duzo nizej i nagminnie zahaczam o nie kijem jak gram :) Wspominajac drugi render to...hmm... przepraszam i obiecuje poprawe :) Pozdrawiam
Mr. MtS Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Fajny stół, ja ostatnio probuje sie zabrac do zrobienia poolowego , referencji na necie niby mase ale jakos np wymiarów wysokosci band nie znalazłem ;). Co do Twojego renderka to ja bym powiedzial jeszcze, ze wg mnie moglobys znacznie przyciemnic otoczenie wokol stolu - nadaloby to takiego troche klubowego feel'a. Co do samego obiektu to fajny bardzo :D. Pozdro
Korbol Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 Mr. Mts - wysokosc bandy w stolach do pool'a powinna wynosic od 62% do 64% srednicy bili.
briz Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 pierwszy naprawę ładny tylko trochę puste otoczenie, nie wiem czy jeśli stół jest to dobrze oświetlony to czy cienie pod bilami nie powinny być jaśniejsze
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Spoko pracka. jedyne co mnie martwi to czy gracze nie haczą głową o lampy;P do tego poprawilbym tą boazerie na ścianie i tapetę bo jest taka hmmm nie tego:D:D trochę sztuczna. (tapeta wygląda jakby była innym layerem w porównaniu do sufitu) abażury od lamp są dziwnie zamglone...
Rekomendowane odpowiedzi