Korbol Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam Mam dzisiaj do pokazania 2 renderki (sory, ze dwie rozne rozdzialki) ze stolem do snookera w rolach glownych. Zawsze sobie chcialem takowego wymodelowac i w koncu sie zebralem w sobie. Max+mr+ps Komentarze mile widziane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 pierwszy piękny - drugi nieudany trochę to boczne światło niepotrzebne na pierwszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 tak sie zastanawiam czy proporcje sa dobre...tzn bile a stół .. ernder nawet spoko! tapetka oczojebna!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Dywan genialny, świetna praca odbić od nóg, lampy ciekawie się prezentują. Średnio podchodzi materiał boazerii, ale nie jest zły. tak sie zastanawiam czy proporcje sa dobre...tzn bile a stół Wszystko w normie, stoły do snookera są dużo większe od bilardowych;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 podoba sie bardzo :) Wszystko w normie, stoły do snookera są dużo większe od bilardowych;] a do tego jeszcze bile są mniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 modele bardzo ładne, materiały też mi sie podobają.. wszystko to o stole.. ale lampa jakaś nie taka:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 fajne ,wydaje mis ie ze sufit za nisko ale ja sie nie znam na tej grze.Tez wydaje mi sie ze lampy za nisko i mogą przeszkadzać grającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Pomeczelbym jeszcze oswietlenie przy pierwszym renderku i byloby pieknie... Jak dla mnie za duzo swiatla dochodzi z prawej strony. O drugim renderze na Twoim miejscu bym zapomnial....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 o w morde ale ta kula na drugim renderze pędzi chyba szybciej niz tgv a tak to całkiem fajny klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Dzieki za komentarze Co do proporcji to wszystko jest dokladnie zwymiarowane i jak slusznie zauwazyli avant.garde i cta stoly do snookera sa sporych rozmiarow, natomiast bile sa stosunkowo male. Jesli chodzi o wysokosc lampy to wisi ona tak jak to zazwyczaj ma miejsce przy stolach do snookera, a np. nad stolami do pool'a lampy sa duzo nizej i nagminnie zahaczam o nie kijem jak gram :) Wspominajac drugi render to...hmm... przepraszam i obiecuje poprawe :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Fajny stół, ja ostatnio probuje sie zabrac do zrobienia poolowego , referencji na necie niby mase ale jakos np wymiarów wysokosci band nie znalazłem ;). Co do Twojego renderka to ja bym powiedzial jeszcze, ze wg mnie moglobys znacznie przyciemnic otoczenie wokol stolu - nadaloby to takiego troche klubowego feel'a. Co do samego obiektu to fajny bardzo :D. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Mr. Mts - wysokosc bandy w stolach do pool'a powinna wynosic od 62% do 64% srednicy bili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 pierwszy naprawę ładny tylko trochę puste otoczenie, nie wiem czy jeśli stół jest to dobrze oświetlony to czy cienie pod bilami nie powinny być jaśniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Spoko pracka. jedyne co mnie martwi to czy gracze nie haczą głową o lampy;P do tego poprawilbym tą boazerie na ścianie i tapetę bo jest taka hmmm nie tego:D:D trochę sztuczna. (tapeta wygląda jakby była innym layerem w porównaniu do sufitu) abażury od lamp są dziwnie zamglone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi