grunio Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Projekt nie mój, jak zwykle sciągnolem z jakiegoś zdjecia. 3dsmax + photoshop. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 super projekt, wizka też miła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 eeee całkiem bardzo fajna, miła wizka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 widze że bardzo ładnie wyszła taka szybka piłka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 A mnie ch.. strzela na myśl o tzw. planach zabudowy przestrzennej gdzie pod płaszczykiem dbania o jednorodność architektury tworzy się przepisy uniemożliwiające postawienie takiego domku jeżeli wkoło sąsiedzi mają dachy spadziste. Najlepiej żeby wszyscy mieli identyczne domy. Precz z różnorodnością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 A mnie ch.. strzela na myśl o tzw. planach zabudowy przestrzennej gdzie pod płaszczykiem dbania o jednorodność architektury tworzy się przepisy uniemożliwiające postawienie takiego domku jeżeli wkoło sąsiedzi mają dachy spadziste. Najlepiej żeby wszyscy mieli identyczne domy. Precz z różnorodnością! no tak do końca sie nie zgodze Akurat jak chodzi o zabudowę w górach spadziste dachy ,pulpitowe są stosowane ze względu na warunki klimatyczne( czytaj w pyte śniegu na dachu:)) A na płaskim dachu to jak odprowadzisz nadmiar białego puchu? Jeżeli jest jescze źle wykonany zacznie ci sie odkładac wilgoć w chacie i konstrukcja ze wzgledu an obciążenia będzie nie ekonomiczna i cholernei droga. Coś za coś. Ale masz racje domki wszystkie jednakowe nie są fajne Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 wery najs ;] aczkolwiek zastanawiam sie jak te (zeby nie powiedziec kolumny) mizerne rureczki maja spełniac role konstrukcyjnych filarów dziwna sprawa ale wizka sama w sobie elegansior ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Fajny projekt i render ale z odbiciem na szybach przesadziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 faktycznie jakaś insza inszość się odbija :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ład nie po do ba mi sie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 fajna chatka. Miedzy kuchnia a powiedzmy sypialnia mozna na rowerze podrozowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 @zajcowo Co robią ludzie ze swoimi dachami niech pozostanie ich słodką tajemnicą. Jeżeli chcą żeby im się na łeb zawalił to bardzo proszę. Za mało wolności jest dookoła. Zapomniałem napisać, że projekt i wykonanie bardzo mi się podoba choć...jakby odrobinę za wąski ten domek. Porządne kino domowe nie zmieści się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 wyszło spoko...jestem fanem volvo i bardzo podoba mi sie to na renderze...skąd je wziełeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DruidIII Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Fajna praca, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi