Gość maciekz45 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Siema,Jestem nowy i wogule niemam pojęcia nic o tym programie i innych tez chcialbym zaczać tworzyć w nim projekty rzeżb figurek itp istnieje jakis poradnik obslugi czy coś co mi pomoze w obsludze tego programu Dzięki pozdrawiam Maciek
Sebastian Ozga Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Kolejny powód, żeby kupować oryginały :)
Gość maciekz45 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 a moze ktos podesłać instrukcje jak ktos ma w pdf lub scany moj mail [email protected] sciagnelem trial ,widszialem w necie rozne fajne rzeczy robione przy pomocy mudboxa i tez chcialem poprubować,a na orginał niemam kasy
Nezumi Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 Ciekaw jestem ile osob z aktywnych na forach ma oryginal 3ds maxa i V-ray'a na przyklad. Rozumiem, ze nie mozna propagowac piractwa ale jak czytam takie wzniosle komentarze "panow praworzadnych" to czasami mam wrazenie ze sa oderwani od rzeczywistosci. Wieje hipokryzja.
Master Kiełbaster Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 nie umiesz nie kradnij, a na hipokryzję można donieść na BSA.pl
tweety Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 maciekz45: poszukaj tutoriali w internecie. od tego masz google i sprawne palce, żeby dobrze poszperać za materiałami. poza tym naucz sie pisać po polsku. "wogule" i "poprubowac"? miałeś kiedyś w ręku słownik ortograficzny? Ciekaw jestem ile osob z aktywnych na forach ma oryginal 3ds maxa i V-ray'a na przyklad. Rozumiem, ze nie mozna propagowac piractwa ale jak czytam takie wzniosle komentarze "panow praworzadnych" to czasami mam wrazenie ze sa oderwani od rzeczywistosci. Wieje hipokryzja. fakt, ale niektórzy z nas mają na tyle przyzwoitości żeby samemu poszperać w "alternatywnych" źródłach w poszukiwaniu informacji i materiałów do programu. Pozdrawiam
Nezumi Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 @Master - co ty za bzdury pleciesz? A jak umiesz to juz mozesz krasc? Moralnosc pani Dulskiej. @tweety - jasne ze tak, tylko ze po pierwsze - koles pisze ze zassal sobie triala a tu od razu gadki o piractwie (a myslalem ze w Polsce obowiazuje domniemanie niewinnosci...). Po drugie to forum wlasnie jest od tego by sobie pomagac. Sprawy banalne dla jednych sa wielkimi problemami dla drugich. Ja wlasnie zassalem triala MODO i po prostu nie wiedzialem ze sa darmowe tutoriale do niego - trafilem na nie przypadkiem. Teraz jak mnie ktos zapyta to mu nie powiem "se poszukaj - ja znalazlem" tylko dam cholernego linka :D Niestety nie uzywam i nie znam linkow do wspomnianego mudboxa bo "jade" na zbrushu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi