Napisano 4 Czerwiec 200717 l Witam, chce zimportowac obj z zbrusha - jest około 2,3 mln poly sprzet c2d 4400 + 2 giga ramu + 7900gt maya wiesza sie i nie daje znaku zycia - u kumpla xsi poradzilo sobie z tym bez problemu btw - maya 8,5 co tu robic ? dzieki
Napisano 4 Czerwiec 200717 l Samo zycie :) Moze majka po prostu nie lubi takiej ilosci poly. Nie zdziwilbym sie. XSI chwali sie, ze moze odpalac jeszcze wieksze meshe.
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Nie wiem co ci się dzieje, ale ja spokojnie importuje u siebie powyżej 2 mln.
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Autor przeinstalowałem system - potem maya - do tego zbrush - odinstalowałem visual c++ - dalej była lipa - odinstalowałem zbrusha - dalej kicha instalacja visuala ze stronki - lipa instalacja zbrusha i CUD najpierw łyknął 2,1 mln potem 3,6mln - ciesze sie ale najgorsze nie wiem co sie stalo ze zaczal pracowac poprawnie :/
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Z doświadczenia na exporcie/imporcie tego programu wiem że kiepsko wypda przy konkurencji i lubi robić błendy. spróbuj zaistalować inny importer *.obj??? a bawiłeś się opcjami importu??? u mnie to sie sprawdziło, ale w innej kwesti to może przejdzie u ciebie... czasami pomógł odczyt w Milkshape i ponowny export do *.obj, tylko nie jestem pewny czy Milk nie ma ograniczenia poly.(program z free przez 30 dni) możliwy konflikt wersji programów...