eXec Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam, chce zimportowac obj z zbrusha - jest około 2,3 mln poly sprzet c2d 4400 + 2 giga ramu + 7900gt maya wiesza sie i nie daje znaku zycia - u kumpla xsi poradzilo sobie z tym bez problemu btw - maya 8,5 co tu robic ? dzieki
Reanimator Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Samo zycie :) Moze majka po prostu nie lubi takiej ilosci poly. Nie zdziwilbym sie. XSI chwali sie, ze moze odpalac jeszcze wieksze meshe.
piotrek Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Podobno linuxowa Maya stabilniej działa... :p
eXec Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Napisano 5 Czerwiec 2007 inny znajomy importuje okolo 5 mln na maya 7 :/
FaNTOMAS Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 Nie wiem co ci się dzieje, ale ja spokojnie importuje u siebie powyżej 2 mln.
eXec Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Napisano 5 Czerwiec 2007 wrrr .... - jeszcze raz wyexportuje obj z zbrusha i dzis obczaje
eXec Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Napisano 5 Czerwiec 2007 przeinstalowałem system - potem maya - do tego zbrush - odinstalowałem visual c++ - dalej była lipa - odinstalowałem zbrusha - dalej kicha instalacja visuala ze stronki - lipa instalacja zbrusha i CUD najpierw łyknął 2,1 mln potem 3,6mln - ciesze sie ale najgorsze nie wiem co sie stalo ze zaczal pracowac poprawnie :/
floo Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Z doświadczenia na exporcie/imporcie tego programu wiem że kiepsko wypda przy konkurencji i lubi robić błendy. spróbuj zaistalować inny importer *.obj??? a bawiłeś się opcjami importu??? u mnie to sie sprawdziło, ale w innej kwesti to może przejdzie u ciebie... czasami pomógł odczyt w Milkshape i ponowny export do *.obj, tylko nie jestem pewny czy Milk nie ma ograniczenia poly.(program z free przez 30 dni) możliwy konflikt wersji programów...
Rekomendowane odpowiedzi