xeav Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Super Grass jest to darmowa wtyczka dla programu Autodesk 3ds Max umożliwiająca stworzenie realistycznie wyglądającej trawy. Plugin można pobrać pod tym adresem [link] przykładowa galeria [link] strona domowa [link] _________________________________________
etyr11 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Super xeav:* Zaraz biore sie do testow. Pozdrawiam.
Shogun 3D Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Galeria nie powala... chyba, ze z żałości. Myślałem, ze ta trawka na zdjeciu z koniem to z tego, ale widzę, ze się przeliczyłem.
piotrek Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 heh, też myślałem, że trawa na tym zdjęciu to CG... :>
makler Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 jak możecie to wytłumaczcie co to znaczy to CG :) chyba, że to jakiś problem to spk ;)
piotrek Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 CG to taki tajny akronim używany tylko przez wtajemniczonyh w arkana tajemnej wiedzy. Oznacza nie mniej, nie więcej, jak Computer Graphics :)
makler Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 heh:D dzięki :p, podobno kto pyta nie błądzi :d
Rekomendowane odpowiedzi