MF Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam. Dzisiaj została wypuszczona nowa biblioteka shaderów przygotowanych pod V-Raya. Tym razem w kolekcji znajduje się 1000 materiałów wraz z około 850 teksturami. http://evermotion.org/shop_display_item.php?item=251 Pozdrawiam ;)
RA Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Życia by nie starczyło, żeby to chociaż przeglądnąć. ;) Przesadzacie trochę. Z ilością oczywiście, bo shadery pewnie dobre.
CG_Adam_Dedyk Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 299$....taaa super...., a za 700 czy 800 dolców juz można kupic dobry program 3d(LW albo modo)
Master Kiełbaster Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 niecała złotówka za szejder to nie jest drogo :*
arev Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Fajne shaderki. Szczególnie podobają mi się shadery/tekstury jedzenia. Reszta znów trochę zbyt powtarzalna (10 kolorów tego samego lakieru samochodowego), ale teksturki dołączone np. do materiałów są też całkiem fajne. p.s. zatrudnijcie kogoś do korekty .pdfów przed ich wypuszczeniem :)
Gavreel Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Tyle shaderów to ja w całej mojej karierze nie zrobiłem :) Zgadzam się z opinią, że dziesiątki z nich to tylko różnokolorowe kopie (wg. mnie niepotrzebne), no i ta cena... Ale wykonanie ofkorz pierwsza klasa, bez dwóch zdań.
Rekomendowane odpowiedzi