jurekk Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 W celach naukowo-poznawczych urodził mi się taki oto salonik na poddaszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 WOW! Super! 10/10 W czym renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Max8, Vray 1.5RC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 No ładnie :) ale ekhmmm ;) za duży dof na pierwszym planie, ziarno, no a co do mebli to mi się nie podobają za wyjątkiem "giętkich foteli" tak to nazwę :P, ale to kwestia gustu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 bardzo fajne tylko coś dużo szumów na 2 renderku, takie fotele mam w chacie i mnie strasznie denerwuja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 wypas 10/10, mi ziarno nie przeszkadza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Super ! szczegolnie pierwszy renderek moze ten szum przy barierce przeszkadza troszke ale i tak jest fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misoni Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 nie przesadzacie..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Osobiście myślę że przesadzają, ale to cholernie MIŁE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 dzisiaj piątek więc wszystko jest widziane w różowych kolorkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi