Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc!

Wreszcie mozna obejzyc nasz pierwszy film: Episode VII -The Dark Lord- na naszej stronie: http://www.thedarklord-film.com

Wiekszosc animacji bila robiona w 3D Max 5. Jest to nasz pierwszy projekt filmowy i mamy nadzieje ze wam bedzie sie podobal!

A oto plakat do filmu. Created by Tomek Maronski ;)

Poster%20low.jpg

Pa

Mateusz

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Od oceny plakatu sie wstrzymam niestety panowie....co do filmu: Powiem tak: ******* szacun ze komus sie chce i ze nie marnuje czasu, za zarówno gre aktorską jak i cg-fx nie ma co was obwiniac...hm w sumie powiem tak. jezeli nie zainteresujesz widza w pierwszych minutach to nie licz na to ze dotrwa do konca...hm , pewnie oceniam wedłóg współczesnych wzorców, ale w tej dziedzinie soryy ale nie ma ze przebacz :P Tak czy siak fajowo ze jest w Was motywacja, sami wiecie ze mozna lepiej ale naprawde szacun za "podjętą walke" z takim zapałem mozecie budować palny na przyszłość :] Pozdrówki dla zapalańców SW :]

...po prostu brakuje mi tu wlasnej inicjatywy co na starcie pogrąza :/

Napisano
  • Autor

Tak, tak, do Atomfilms sie tez zameldowalismy. Lecz nie dalismy rady z konkurencja "Revelations" (co ale nie jest powod zeby sie wstydzic ;) )

- Fajnie Kome ze ci sie tak podoba.

- Oczywiscie poczatek filmu nie jest zbyt interesujacy. Performance aktorow i animacje nie sa najlepsze. Tak naprawde to film sie dla mnie dopiero zaczyna po 10 minutach po pierwszym ataku imperium.

Wielki problem w post-produkci byl tez ze ja musialem wszystko animacje i VFX sie samemu nauczyc i samemu wykonac. Oczywiscie przy 75 minutowym filmie jakosc filmu pada.

Dzieki wam za pierwsze wrazenia i krytyki.