Kruku Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Nie wiem czy to tak się nazywa jednak nie wiem jak zmienić (zresetować) ten niewidzialny sześcianik wokół obiektu którego zarys wierzchołków jedynie widać podaje scren
SoAd Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 customize/viewport configuration/ zakładka rendering methods/ use selection brackets Bardzo proszę
Kruku Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Napisano 12 Czerwiec 2007 nie chce go schować w podglądzie tylko zmienić kształt, położenie żeby nie był taki ..powyginany..(czy też obrócony).
Reanimator Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Heh, musisz chyba zresetowac XForma, or sth. Ten obiekt jest stworzony od zera w pionie i od poczatku tak bylo?
BarlogPL Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Nie jestem pewien, ale zaznacz obiekt i wciśnij klawisz "J"... U mnie to powoduje on/off tego gizmo ;)
mrozik26 Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 mam ten sam problem przy pewnym obiekcie ta biała kratka dokoła jest obrócona tak jak ja tego nie chce - czy da sie ją zedytować ?
Hynol Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Już wam Reanimator powiedział - modyfikator ResetXForm i colapse.
Rekomendowane odpowiedzi