artursadlos Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Z okazji nadchodzacej 4 czesci Indiego oraz mojego uwielbienia dla seri skrobie sobie taki kocepcik-ilustracje. Straszna radocha a i odskcznia od pracy i porazki na bitwie 2d:) zapraszam do krytyki. beda sobie to skrobal i wszelkie sugestie bral gleboko do serca. pozdrawiam!
Remedy Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Anatomia gostka lekko kulawa. Czuć już przestrzeń, ale to co jest w oddali możnaby bardziej zróżnicować. Troszkę jeszcze perspektywa nie podoba mi się w tych budynkach. Ogólnie robi to już bardzo pozytywne wrażenie. Czekam na postępy.
yookeer Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Nom cos jest ine tak z perspektywa.. zdradz mi liscie robisz brushem czy recznie?
Morbid Karbid Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 klimat sympatyczny, daj tam może jakieś ostre światło miejscami na świątyni i wodzie. Perspektywa z lekka przekłamana. Postać Indy'ego jak ze starych Lucasartowych gierek:) Biedny ten Harrison, w takim wieku kazać mu jeszcze biegać i batożyć...
artursadlos Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 Dzikie. Bede poprawial. Co do bledow macie racje. trzeba poprawic. yooker - liscie pol na pol. brush i reczna robota niech biega i batozy! za co mu placa:D ?
designboot Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 zastosowanie innej perspektywy byłoby ciekawsze, tak jest trochę kawa na ławe. Może jakbyś "kamerkę/aparat" ustawił za Jonsem np pod nogami w perspektywie żabiej?
artursadlos Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 ja wlasnie chcialem kawa na lawe. tak po dziecinnemu:) fanowsko:D
Rekomendowane odpowiedzi