Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przedziwna sytuacja mam poruszający się model włączam opcje motion blur a tu sie okazuje że sie nierenderuje. Tak jakbym w ogole tej opcji nieuzyl. Zmieniałem wszystkie mozliwe parametry probowalem uzyc tego w innych modelach bez skutku. Wszystko wciąż jest ostre jakby stalo w miejscu. Który kruczek mogłem pominąć?

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

W takim razie zobacz czy masz wlaczone "ptaki" odpowiedzialne za rendering MB w ustawieniach renderingu.

A jezeli i tam masz dobrze, to jakies czary mary:)

W takim razie sprubuj wlaczyc motion blura kamerowego. Kliknij na kamere i wlacz Multi-Pass effect / motion blur

Napisano

ptaszki przy apply wlaczone teraz wlaczalem pozostale w calej zakladce renderer i nic. Włączyłem mb w kamerze też 0 efektu ja niewiem co sie dzieje (multi pass? ja w properties wchodze i tam motion blur)

Napisano

Gdy wybierzesz kamerke po prawej klikajac na zakladke modify pojawi ci sie menu z ustawieniami kamery. I tam wlacz Mb tak jak pisalem. Properities na kamerze to nie tedy droga.

Napisano

To samo co dzieje sie w trakcie prawdziwego filmowania. Target bedzie mniej rozmazany niz obszar poza, niezaleznie od tego czy masz lub niemasz wlaczony MB na obiektach.