Napisano 3 Grudzień 200321 l No Tiger!!! Zajrzałem i się zdumiałem!! :) Pomyślałem sobie: Suuuper, nareszcie coś Tiger\'a co naprawdę mi się podoba! Naprawdę sie postarałeś... tylko jedna rzecz mi nie pasuje. Cały dół z żółtawej ciepłej tonacji a korona dzrewa jakaś taka zimna, miętówkowo-zielona jak z innej bajki. Korona powinna być z jednej strony oświetlona przez cieplutkie słoneczko... i ja bym tu bardziej poszedł w ciepłe kolorki... jednocześnie to by dobrze kontrastowało z zimnymi kolorkami w ocienionej części korony. To tyle... Ale ogólne wrażenie jest jak najbardziej POZYTYWNE!
Napisano 3 Grudzień 200321 l Autor Big, chyba za bardzo ostroznie z pracka siedziałem, no i cos w tej pustce było, totez dałem chmurki.I jakos tak w pogode typowo cummulusowo-letnia poszło:) Kris, chochlikowi tez po uszach sie dostało. No i mało znaczące korekty. Tu większa rozdziałka: \'Wędrówka w poszukiwaniu zaginionego grzyba\'
Napisano 3 Grudzień 200321 l ech i co ja moge powiedziec... fantastyczne... teraz i w tych zieloonych kolorkach także....
Napisano 3 Grudzień 200321 l To ja sobie wypunktuję :) 1. Na miejscu piórka bym się obraził za \"mało znaczące korekty\" ;) 2. Chmury rewelacyjne, nadały pracy jakiejś głębi, ale nie wiem czy nie są zbyt realistyczne, jak z fotki. A to w końcu bajka. 3. Troche niejasne jest dla mnie przejście z trawy w zboże, bym je ostrzej zaznaczył. 4. Super praca. 5. Patrz punkt 4.
Napisano 3 Grudzień 200321 l :) Nie zebym mial cos przeciwko lambdzie, ale piorko to moglo by byc mniej odwarzne:) A poza tym ogromny krok do przodu, i coraz lepsza pracka.
Napisano 4 Grudzień 200321 l No Tiger!!! Jak tu nie przysłodzić jak to takie słodkie! Super! Coraz bardziej mi się podoba!
Napisano 4 Grudzień 200321 l stracilo na sielance :(, ale jest wypas nawet chyba lepiej coraz ciekawej pracuj pracuj :) bedzie spoko. Dalszego powodzenia
Napisano 4 Grudzień 200321 l Piekna praca. Sam nie wiem jaka wersja mi sie bardziej podoba. Czy urealniona czy tez bajkowa. Kazda ma inny klimat i nie ma ich juz co dopieszczac w swoim zakresie. Czy realnym czy bajkowym.. pracki sa super. Jakiego narzedzia uzywales? Tablet i Photosop ? Pozdrawiam!!!
Napisano 4 Grudzień 200321 l Ostatnia wersja debesciak IMO. Moze jakby ksiakies gory w tle tam sie przebijaly.
Napisano 4 Grudzień 200321 l Ogolnie to zarabiscie ale ja bym dodal zamiast tego dziwnego kota za drzewem dal jakiegos ptaka siedzacego na plocie... tak zeby owy ptaszek wygladal jakby patrzyl sie na krasnala :). (widzi mi sie taki czarny kruk czy gawron...ja tam ich nie odruzniam) dodatkowo temu krasnalowi dal bym fajke do ust :) a nie kociakom :)
Napisano 4 Grudzień 200321 l Autor Do tematu gór nie nie wracam :) Mini poprawki. Praca jest juz na ukończeniu i nie ma co wiecej ładowac bo sie pracka przesyci i tylko na tym straci. No i piórko mniej odwazne poszło. Temat pozostawiam owarty na Wasze sugestie,wiec jesli nadal są jakies karygodne błędy, to piszcie :) Większy: http://www.filestore.republika.pl/max3d/journey6.jpg
Napisano 4 Grudzień 200321 l To piórko już mi się bardziej podoba niż poprzednie kolorowe. Nasunęła mi się taka myśl, że zboże już dojrzałe, bo przecież żółte powinno być znacznie wyższe od trawy. Reszta fajna-ekstra chmurki:)
Napisano 4 Grudzień 200321 l Jest piekne. Nadal nie odkryles kulis wykonania tej pracki. Mozesz napisac czego uzywales? Ale serio..gratuluje koncowego efektu.
Napisano 5 Grudzień 200321 l Nadal proponuje, bys zajal sie troche plotkiem... Biorac pod uwage dopracowanie drzewa i wedrowniczka plotek wydaje sie byc ascetyczny... pomysl o tych wszystkich sęczkach... acha i nie zaostrzałbym koncowek plotka, poniewaz: 1. wyostrzone wygladaja jak zerdzie z plota, jak zwykle dechy.... 2. Jesli wbijasz kolek, czy badyla w ziemie, to tak tluczesz wen szpadlem, ze sie przeciez ten kolek caly rozplaszczy... Reszta super... choc jeden motylek mi sie nie podoba :D
Napisano 15 Grudzień 200321 l He, znalazłem \"wędrówkę\" w CG Talk Choice Awards. Co się nie pochwaliłeś? :) Gratulacje miszczu! [piwo]
Napisano 15 Grudzień 200321 l Autor To chyba niemozliwe .... Jesli tak to źle sie stało :) Sory leander ;) A CGChoice jest oczywiście, być moze uda sie cos wywalczyc jeszcze w Expose II. Mysle o zrobieniu kolejnej bajkowej pracki, tym razem w bardziej tajemniczym nastroju :) Pozdrawiam
Napisano 16 Grudzień 200321 l jestem zdecydowanie za \"miekkimidelikatnymi\" chmurkami z ktorejs z poprzednich wersji... pozatym jest bardzo pieknie!!! az sie zazdrosny robie :(