Napisano 18 Czerwiec 200717 l Witam, postanowiłem zrobić sobie łazieneczkę. Oto co udało mi się spłodzić od wczoraj: Co o tym sądzicie? Co powinienem poprawić? Zaznaczam, że to moja pierwsza wizka.
Napisano 19 Czerwiec 200717 l witam Ok, do rzeczy ... nie jest zle, nawet chyba jest dobrze no lecz musi byc male "ale" : wanna fajna tylko czy nie lepiej by wygladala z mniejszym obramowaniem ( chodzi mi o ta pozioma czesc) bo teraz sprawia wrazenie takiej z kreskowki. I chyba kran w tej wannie jest troszke za duzy, ale tylko troszke tak to wyglada na 1-szym rysunku i chyba cosik za plytka ?? Fajne objekty i kibelek i zlew i cala reszta. Kiedy materialy ???
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Mam warzenie, że szczotka do kibla jest troszkę za mała a pojemnik troszkę za masywny, chyba ;)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor Dzięki za komentarze. Co do kranów to zmienię je na całkiem inne. Taki mały update:
Napisano 24 Czerwiec 200717 l swietnie... mam pytanie... w jakis sposob zrobiles taki wiklinowy kosz ? chodzi mi o te dziury.. chyba ich recznie nie wycinales ?
Napisano 25 Czerwiec 200717 l Autor Tu masz ładnie opisane jak zrobić kosz: http://www.evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=110&unfold=exclusive Właśnie tym sposobem robiłem.
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Autor Pierwsze próby w vrayu: I nie mogę dać sobie rady z displace na dywaniku. Macie jakieś wskazówki? Męczę się z nim od jakiegoś czasu i kupa.
Napisano 27 Czerwiec 200717 l wiesz co ci powiem naprawde świetne modele. tylko matsy ci zostaly i render ale z tym dasz rade . nie oszczedzasz poly widze pzdr
Napisano 30 Czerwiec 200717 l Autor Mały up: Około 85% modeli jest gotowe i zacząłem już materiały. Na podłodze mi się mapping rozjechał więc nie bierzcie jej pod uwagę :)
Napisano 30 Czerwiec 200717 l Własnie widzę, że coś z podłogą nie tak, ale po poprawkach bedzie ok. Jak dobierzesz już dobrze wszystkie teksturki, to z takiej lazienki z przyjemością bym skorzystał na realu;)