Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

postanowiłem zrobić sobie łazieneczkę.

Oto co udało mi się spłodzić od wczoraj:

3c3893ef69d7c395m.jpg f80cacdc109b7265m.jpg cc93f56fd0d65a7dm.jpg 900c9a492d69c4d9m.jpg 2185775ef0b0f1e5m.jpg 009590497b252f29m.jpg

Co o tym sądzicie? Co powinienem poprawić?

Zaznaczam, że to moja pierwsza wizka.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam

Ok, do rzeczy ... nie jest zle, nawet chyba jest dobrze no lecz musi byc male "ale" :

wanna fajna tylko czy nie lepiej by wygladala z mniejszym obramowaniem ( chodzi mi o ta pozioma czesc) bo teraz sprawia wrazenie takiej z kreskowki. I chyba kran w tej wannie jest troszke za duzy, ale tylko troszke tak to wyglada na 1-szym rysunku i chyba cosik za plytka ??

Fajne objekty i kibelek i zlew i cala reszta. Kiedy materialy ???

Napisano

Mam warzenie, że szczotka do kibla jest troszkę za mała a pojemnik troszkę za masywny, chyba ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Co do kranów to zmienię je na całkiem inne.

Taki mały update:

9fe5cb1b84510ec4m.jpg

Napisano

Ooo kurde, będzie super jak skończysz.

Napisano

swietnie... mam pytanie... w jakis sposob zrobiles taki wiklinowy kosz ? chodzi mi o te dziury.. chyba ich recznie nie wycinales ?

Napisano
  • Autor

Pierwsze próby w vrayu:

6dc7dec1a1cdc350m.jpg

I nie mogę dać sobie rady z displace na dywaniku. Macie jakieś wskazówki? Męczę się z nim od jakiegoś czasu i kupa.

Napisano

wiesz co ci powiem naprawde świetne modele. tylko matsy ci zostaly i render ale z tym dasz rade . nie oszczedzasz poly widze

pzdr

Napisano
  • Autor

Mały up:

30531e8ab8e717e9m.jpg

Około 85% modeli jest gotowe i zacząłem już materiały.

Na podłodze mi się mapping rozjechał więc nie bierzcie jej pod uwagę :)

Napisano

Własnie widzę, że coś z podłogą nie tak, ale po poprawkach bedzie ok. Jak dobierzesz już dobrze wszystkie teksturki, to z takiej lazienki z przyjemością bym skorzystał na realu;)