Skocz do zawartości

Studia graficzne. Prosze zajrzyj TU :(

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam 17 lat, za 2 lata bede zdawal mature :) i jestem na wuzku.

Uczesczam do Liceum matematyczno-fizyczno-informatycznego w ktorym normalnie matematyka i fizyka jest na poziomie rozszerzonym, ale z powodu nauczania indywidualnego mam matematyke i fizyke na poziomie podstawowym :( a geografi wogole nie mam :( . Z tego powodu nie bede mogl zdawac na maturze rozszezonej matematyki, a podobno matematyka podstawowa niedaje wstepu na zadne studia ;/ tylko tyle za ma sie zdana mature :( . Na wszystkich stronach nie pisze tez ile pkt. trzeba zdobyc na maturze i jakie przemioty zdawac, tylko jakies testy i rozmowy kwalifikacyjne podobno sa ;/ .

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Progi a rzeczywistosc to dwie rozne rzeczy. Dostac sie na studia nie jest tak ciezko. Ja nie mialem matmy ani fizy na maturze wogole, a dostalem sie na polibude bez problemu (no, prawie :P). Z tego co wiem na wroclawskiej teraz wiekszosc progow wynosi 0pkt rekrutacyjnych :)

Tyle w kwestii obaw o dostanie sie. Poza tym, dwa lata to kupa czasu - moze wez sobie po prostu korki z matmy i pogadaj z kolesiem zeby Cie przygotowal do rozszerzonej? U mnie wszyscy ktorzy tak zrobili w liceum mieli kolo 70% z rozszerzalki mimo, iz w szkole poziom matmy byl raczej mierny :P

Napisano

Z tego co piszesz, masz umysł ścisły, skoro wybrałeś taki kierunek. Nie rozumiem, czemu w trybie indywidualnym masz zaniżony poziom matematyki, zamiast rozszerzonego. Wiem natomiast, ze aby się udać na jakąkolwiek uczelnię artystyczną, trzeba mieć w tym kierunku co najmniej minimalne uzdolnienia. postaraj sie nieco lepiej sformułować pytanie, wówczas otrzymasz precyzyjniejszą pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności