simonus Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Zabrałem sie za mebelki. Proszę o troszkę krytyki gdyż nie wiem tak naprawdę czy to jest dobre czy nie.
Yaro16 Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 modeling i jak i textury są do wymiany.BarlogPL dobrze Ci odpowiedzial,popraw to:)
simonus Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 modeling i jak i textury są do wymiany.BarlogPL dobrze Ci odpowiedzial,popraw to:) ok. poprawie połączenie boków z oparciem. poza tym jest ok?? tekstura jest próbna wiec na pewno ja zmienię na materiał skóry.
Yaro16 Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 jest ok tylko dadaj jakieś zmarszczki ,w czym renderujesz?
simonus Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 jest ok tylko dadaj jakieś zmarszczki ,w czym renderujesz? V-ray. Zmarszczki chyba nie będą dodane gdyż z założenia ma być gładko. Myślę ze za dużo szczegółów może popsuć to co chce uzyskać.
delf77 Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 dziwnie wyglada to laczenie , wg mnie nawet go nie powinno byc , jesli juz wchodzisz w takie szczegoly to zastanow sie nad technologia - jak jest wykonany taki / inny element - wg mnie tyl i boki powinny byc osobnymi obiektami
gientekwl Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 generalnie to jest irytujące, tę kanapę widzę już chyba 4 raz na tym forum. Robiona z tutorialu, chyba zamiszczony na http://www.tutorialized.com. Nie Twój pomysł, jak można coś takiego umieszczać z czystym sumieniem i się pod tym podpisywać ?
Rekomendowane odpowiedzi