Napisano 22 Czerwiec 200717 l Zabrałem sie za mebelki. Proszę o troszkę krytyki gdyż nie wiem tak naprawdę czy to jest dobre czy nie.
Napisano 22 Czerwiec 200717 l modeling i jak i textury są do wymiany.BarlogPL dobrze Ci odpowiedzial,popraw to:)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Autor modeling i jak i textury są do wymiany.BarlogPL dobrze Ci odpowiedzial,popraw to:) ok. poprawie połączenie boków z oparciem. poza tym jest ok?? tekstura jest próbna wiec na pewno ja zmienię na materiał skóry.
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Autor jest ok tylko dadaj jakieś zmarszczki ,w czym renderujesz? V-ray. Zmarszczki chyba nie będą dodane gdyż z założenia ma być gładko. Myślę ze za dużo szczegółów może popsuć to co chce uzyskać.
Napisano 22 Czerwiec 200717 l dziwnie wyglada to laczenie , wg mnie nawet go nie powinno byc , jesli juz wchodzisz w takie szczegoly to zastanow sie nad technologia - jak jest wykonany taki / inny element - wg mnie tyl i boki powinny byc osobnymi obiektami
Napisano 14 Lipiec 200717 l generalnie to jest irytujące, tę kanapę widzę już chyba 4 raz na tym forum. Robiona z tutorialu, chyba zamiszczony na http://www.tutorialized.com. Nie Twój pomysł, jak można coś takiego umieszczać z czystym sumieniem i się pod tym podpisywać ?