gd18 Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 witam Przy tworzeniu scenki parku używam sporej ilości drzew, oczywiście kopiowane przez vray proxy. czasami wyskakuje błąd i zamyka maxa. Po otworzeniu pliku część drzewek jest poprzestawiana. o co chodzi i dlaczego tak jest? Miał może ktoś podobny problem?
mentat Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Wycentruj pivoty. Przed exportem i po. Kopiuj proxy używając Instance.
tadzio Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 najlatwiej Ci bedzie jak je wszystkie zattachujesz przed wyexportowaniem do proxy. pozdr
mentat Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Dobra rada. Ułatwi to dodatkowo edycje materiałów. Będziesz mieć jeden mutlisub material dla proxy.
SWRSC Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 jak juz jest proxy postawione to nie mozna sie bawic materialami :)
gd18 Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 wielkie dzieki za wskazówki, ale materiały chyba można zmieniać ?
SWRSC Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 SWRSC: Mylisz się ;] zwracam honor, właśnie sprawdziłem i rzeczywiście można. A byłem przekonany, że nie...coś mi się przyśniło.
Rekomendowane odpowiedzi