Tomala Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 To moje pierwsze modele zrobione w Z brushu i pierwsza praca z tabletem jestem początkujący i wszelkie słowa najrozmaitszej krytyki będą mile widziane . Base-y zrobiony w maxie ale jakoś nie mogłem zaimportować ich spowrotem do maxa po sculptingu w Z brushu i wyrenderować . Przy okazji małe pytanko czy jest możliwość włączenia perspektwy w Z brushu. Pozdrawiam.
wizz Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 wygladaja troche jak manekiny, troche charakteru byś im nadał :) ale ogólnie jest poprawnie ( ucho do porawy )
BarlogPL Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Damska zdecydowanie lepiej :D ale to kwestja gustu :P
JmTm00 Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Z tej samej bazy było robione, troszke za podobne do siebie no i brakuje wlasnie jak kolega wizz powiedział "tego czegoś"
Gordy Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 mało ludzkie to jakiej. Wygląda jak Poser. postaraj sie wydobyc troche zycia z tego.
Tomala Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Napisano 25 Czerwiec 2007 Wizz ucho trochę poprawiłem bo tamto naprawdę wyglądało strasznie a i Miodek będzie zadowolony (Gordy).Pozdrawiam.
kubi Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Usta, to jest to do czego bym sie najbardziej przyczepił. Kąciki ich wydaja sie byc za ostro zarysowane, poza tym zawsze mi wpajano że górna warga zachodzi na dolną po bokach. Tak apropo referka: http://www.white-russian.nl/blogimages/lips.png
Rekomendowane odpowiedzi