Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A oto moje cacko :) troszke się je przydemoluje żeby te 1000 trisów wystarczyło... jutro zapodaje pierwszego Mad Maxa żeby się wczuć w klimat.

pozdrawiam i życzę powodzenia (mi życzcie żebym skończył w terminie no i wygrał i był sławny itp. jak to Klicek napisał na front page :)

7ac851962853c5a7.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to waćpan życzę powodzenia, i żebyś skończył w terminie :).

Napisano

aha czyli mozna kazdego muscle cara zrobić? nie musi byc z gry? o to fajnie ;]

edit: aha, fajne że duzo mi to mówi ^____^ ale sprawdzę na necie, chciałbym wziąć udział w bitwie :)

Napisano
  • Autor

Jeżeli ktoś się spodziewał wypasionej fury na chodzie, to niestety muszę go zmartwić z Forda Falcona niestety nie zostało za wiele :)....

Model wraku ma 438 trójkąty, cylindry raczej wywale żeby zaoszczedzić poli, wrzuce jakieś drzwi itp.. byle mniej poli zjadło a fajnie wyglądało...

01cae66092ad4970.jpg6d6222d3f0e2948b.jpg

Napisano

Ladnie, siatka w kilku miejscach mogla by byc oszczedniejsza ( przy takim polycouncie kazde tri sie liczy ;)) ale zapowiada sie ciekawie, poczekam na skonczony modelling. + za pokazanie siatki. Juz cie lubie :D

Napisano

buchuuuu (płacze) co ty zrobiłeś bopperkiem... a tak na serio model git, czekamy na c.d. :)

Napisano

nie sluchaj pana wyżej, jest cuuudownie :D właśnie bałem się że odpicujesz go na glanc ;P

Napisano

fajnie ci idzie :) ile on ma teraz tri? może zakop go troszeczkę w ziemi (przytniesz kilka tri'sów :P) i zrobi sie jeszcze ciekawiej.

Napisano

Ładnie go stuningowałeś. Na szczęście widać jeszcze, że to był samochód :)

Napisano

miejmy nadzieje ze sie wylozy na txturkach albo mu czasu zabraknie :D (taki dżołk ;) )

swoją drogą podziwiam ludzi którzy każdy element nazywają po swojemu (door01, door02 etc..), ja robiąc dla siebie zawsze mam box01 plane01 xD

Napisano
  • Autor

Koniec modelowania :) w sumie 976 trojkatow, pozostałą reszte przeznacze na chwasty . Fajno że się podoba zobaczymy jak poleci teksturka troszke czasu zostało wiec bede ją powoli "pieścił" hehe pozdrawiam

edit: mały download coś koło 1400kb z preview (syfna jakość i prowadzenie kamery ale się na tym wogule nie znam)

http://rapidshare.com/files/39695738/_scene.avi.html

http://rapidshare.com/files/39700368/gi_previu.avi.html 81b3845f9e02fa85.jpg

ca5dfb3a330098d0.jpg

ee4fd61f5efcd33d.jpg

8fe49ea4f58479e1.jpgd36ca1c54b77a5f4.jpg

Napisano

Wyjątkowo ładne białe linie na czarnym tle :) Powodzenia przy malowaniu

PS.

Nie trzymaj nas do końca w niepewności :) Pochwal się.

Napisano
  • Autor

no żeby jeszcze było sie czym chwalić :( stawiam ze skończę dzisiaj w nocy ale czy przed 2400 to już nie wiem ;)

work in progres

27bcf69de88f4c2c.jpg fb404cc5b1ef19b6.jpg

Napisano
  • Autor

Do d... mi idzie to malowanie, time up a ja mam jakieś 70% nie ide spać dopuki ne zkończe i tak nie wygram więc na pewno sie nie obrazicie jak wrzucę finala chwilkę po ostatnim dzwonku :)

Napisano
  • Autor

fine z wielkimi bulami wyszła kupowata tekstura syf i itp.... wrzucam po czasie wiec nie musi mnie być w "sondzie" a i może lepiej się będe czuł nie wiedząc ze nikt na moj model nie głosował... fajna bitwa dzieki wszystkim za udział i zapraszam do następnej

89556e7a3ffef482.jpg

6f71361a9c975150.jpg

30577e10678fcdca.jpg

Napisano

Eee tam ja w duzej bitwie dostałem trzy głosy i nie płaczę

chlip...

Napisano

Żółty może trochę zbyt jaskrawy, najważniejsze że skończyłeś. W grze pewnie wyglądało by to super :)