Gość PrzemUSER Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Witam. Mam problem. Pobrałem z pewnego źródła plik ze sceną w którym pięknie powinny byc pokazane cienie (cien kszesła na podłodze oraz wiele innych). najprawdopodobniej brak jakiegoś pluginu. Czy to może przez coś innego?? Prosze, podajcie mi nazwę tego pluginu (jeśli to przez to). Jęsli nie o to w tym chodzi to w czym tkwi problem???? Prosze o szybką odpowiedź. Z góry DZIĘKI!
piksar Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 jaki soft to po pierwsze po drugie ustaw światło to będą cienie (w ustawieniach światła można regulować rodzaj cieni i ich jakość) po trzecie cień musi na coś padać - masz jakieś podłoże ?
Ania Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 włączyłeś renderowanie? (F9) cienie w źródle światła są włączone? aha i nie trzeba pluginu...
Gość _Kreska_ Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 no i jakby był użyty jakiś plugin którego nie masz zostałbyś o tym poinformowany.
Gość PrzemUSER Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Wszystko działa to jest proste wystarczyło nacisnąc f9 i wszystko gotowe. Bardzo wam dziękuję za szybką odpowiedź. :)
piotrek Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Wszystko działa to jest proste wystarczyło nacisnąc f9 i wszystko gotowe. Nom, czasem przydaje się wyrenderować scenkę :D
tadzio Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Nom, czasem przydaje się wyrenderować scenkę :D he he he he he he he he he he rozbroiles mnie Pioter :*
Rekomendowane odpowiedzi