maczuga Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Byłbym wdzięczny za jakieś informacje o tanich dostawcach internetu (NIE tepsa, NIE po liniach tepsy) w południowym wielkopolskim, dokładniej Ostrzeszów. Obecnie mam neo 512, z tym że teraz tepsa zrobiła takie obniżki cen, że pół kraju się zleciało do neostrady i przez to zamiast przewidywanych 50+ kB/s transferu mam przeważnie poniżej 10 kB/s (zanim te obniżki się pojawiły tak nie było). Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 w polsce chyba nie ma nic "nie po liniach tepsy" ale moge sie mylic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 ja tam na tpsa nie narzekam od zawsze mialem tpsa i jakos nigdy nie mialem z nia problemow :) transfer tez dobry mam 1mb czyli 120kB/s :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 1 mb :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 hehehe no 1mb :P ale fajnie byloby miec 1gb :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Ja mam neo 512 i spadku prędkości ostatnio nie odnotowałem. Ogólnie nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi