dr Ug Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Yo. Wygrzebalem ostatnio plyte z muzyka z Final Fantasy 7 i wrocily wspomnienia: nieprzespane noce, konflikty rodzinne, zawalona szkola, niedozywienie i odwodnienie organizmu, a to wszystko przez genialny klimat, historie, grywalnosc i emocje. Postanowilem nabyc te gre, jednak nie moge znalezc sklepu, ktory by ja sprzedawal. Czy jest moze ktos w jej posiadaniu i chce odsprzedac (moze byc wersja PSX)? Jezeli tak to prosze o kontakt na maila: [email protected]
Fr3d3k Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 A chodzi Ci o orginał czy orginał w ver.nieorginał :] ?
Gotham Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 Hmmm, ja ostatnio dokształcając się z animacji z gier natchnąłem się animki z 7.... I muszę przyznać że padłem.... Jednak w główce z czasem wszystko się wygładza...... Kiepskie nawet jakby był to podgląd opengl. Ale cóż. Gra wybitna ino ;). Oczywiście co innego trailer FF7 kinówki......... Szkoda że do naszych kin nie dojdzie... Ale DVD pewnie da się skombinować.
dr Ug Napisano 28 Listopad 2003 Autor Napisano 28 Listopad 2003 FF7 to gra z 1998 (?) roku, jak Quake2 i na swoje czasy miazdzyla wizualnie! Teraz jest FF11, a ja jaram sie animacjami z FF9, bo akurat pogrywam;) Dla mnie FF7 to gra wszechczasow, zadna tak mnie nie pochlonela. O jakiej \"FF7 kinowce\" mowisz? Nie kapuje. Moze czegos nie wiem?!
Gotham Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 Zgadzam się z tobą! Na PC to 97 rok więc pewnie na PSX to jeszcze wcześniej.... No właśnie. Patrz 6 lat.... Wierz mi odczujesz że hoho. Ale nie da się ukryć że zamysł gry i klimat jest pro. A ten trailer znajdziesz tu: http://jenphi.silvercheetah.net/ff7/ff7_ac_xplay.mpeg Co powiesz?
dr Ug Napisano 28 Listopad 2003 Autor Napisano 28 Listopad 2003 O JA PIE****, O K**** !!! Nic o tym nie slyszalem! Zawsze sie zastanawialem dlaczego nie robia filmow FF przy takich realizacjach w grach. Geezas, ale sie teraz podjaralem;) http://imdb.com/title/tt0385700/ Niby gra ma sie takze pojawic. Na pomysl pewnie wpadli po wydaniu FFX-2.
Loozack Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 DruG, z gier SquareSoftu polecam ci również \"Vagrant Story\"... długo podchodziłem do tej gry zanim ją nabyłem, ale jak już wpadła w moje łapy to \"żegnaj szkoło i żegnaj sen\" :D jest to RPG z bardzo ciekawie rozwiązanymi walkami i niezłą fabułą... na równi z tą grą zagrywałem się też w \"Xenogears\" (również SquareSoft :)), ale tym razem jest to RPG z mechami w roli głównej (mówię o robotach a nie o czymś co porasta drzewa ;)), a więc przeciwieństwo VS, gdzie klimat jest średniowieczny... uff, ale się rozpisałem :) ale wróciły mi wspomnienia :) w sumie najmilsze chwile spędziłem grając na Szaraku (pecet blee :]), teraz pozostał mi tylko emulator, na którym czasami pogrywam we \"Front Mission 3\" (znowu SquareSoft [cfaniak]), Gran Turismo 2 oraz ISS... ehhh, kto mi kupi PS2 ?? :D pozdrawiam [piwo] P.S. mam nadzieję, że nie zaśmiecam ci topica :) P.S.2. nabrałem się na to twoje \"musisz to przeczytać\" w info :P:)
Rekomendowane odpowiedzi