Napisano 4 Lipiec 200717 l Chyba dobry dział na to pytanie :P no więc mam taki problem ściągnąłem sobie plany budynku które są zapisane w PDF i teraz chcę jakoś wyssać te rzuty i przelać na plik JPG'o podobny (ważne żeby można było wrzucić na plane w maxie ;) ) czy ktoś zna jakąś metodę? Z góry dziękuję za odpowiedź. PS. opr. print screenów, bo musiał bym to ostro siekać i sklejać później ;/
Napisano 4 Lipiec 200717 l sa programy konwertujace z pdf'a do doc'a. jak to zkonwertujesz to w dokumencie bedziesz mial obrazy jpg albo podobne, ktore mozna wyodrębnic i wyedytowac w photoshopie. wpisze tylko w google: pdf to doc converter;) pozdr
Napisano 4 Lipiec 200717 l eee. w acrobat readerze na belce masz pictures tasks. tam jest export do .jpg
Napisano 4 Lipiec 200717 l Autor select image nie da się bo plik jest zabezpieczony ok dzięki za odpowiedzi już znalazłem darmowy progamik wrzucam linka może się komuś przydać ;) http://www.instalki.pl/programy/download/odczyt_edycja_pdf/Cool_PDF_Reader.php