Napisano 6 Sierpień 200717 l macie juz foty w fotografi i moim watku:) reszta jak zgram z płyty te ze sceny:)
Napisano 7 Sierpień 200717 l tak byłem w tym pociągu 16h podrózy ech.... Fajne ploty w mediach są o-O nie wiedziałem ze aż tak dopisują sobie historyjki ci dziennikarze... A co dokładnie...Bo ja właśnie nie widziałem co TV na ten temat. Tylko tyle co prasa i internet. Swoją droga wszyscy żyją? :] Szatany wy jedne...XD
Napisano 7 Sierpień 200717 l Ja wiele razy się wybierałam i w końcu nie dotarłam nigdy- a teraz to juz mi raczej nie przystoi:o:D Z resztą ja już dawno ograniczam się do kameralnych koncertów jazzowo-bluesowo-rockowych i to mi w zupełności wystarcza...:) ps: narzekacie na music, ale ja pozyttw znalazłam- Acid Drinkers (chyba jak zawsze z resztą,hehe;D) ps2: a no i zaintrygowała mnie wielce szanowna nazwa tego zespołu: "ah Division (Rosja) & Dubska...":D:D:D No ja cie kręcę, już widzę jak przedmówca ich zapowiada przed tym milionem publiczności- może być niezły ubaw:D:D
Napisano 7 Sierpień 200717 l jaka parodia... jak były w Żarach to leciałem na ten woodstock, a jak mam tuż przed nosem (~10 km) to mi sie nie chce :P ale mimo wszystko szkoda że to ostatni woodstock :/
Napisano 7 Sierpień 200717 l jaka parodia... jak były w Żarach to leciałem na ten woodstock, a jak mam tuż przed nosem (~10 km) to mi sie nie chce :P ale mimo wszystko szkoda że to ostatni woodstock :/ Myślę że to nie był ostatni woodstock, a jak bym miał 10 km to nawet na rowarze bym sobie przyjechał żeby z ciekawości zobaczyć;)
Napisano 7 Sierpień 200717 l A tak na marginesie, to widok Tomuś Twojego avatarka z rana,po prostu roz pier dzie la:D:D:D Tak nastawia pozytywnie do życia i kolejnego dnia...:D
Napisano 7 Sierpień 200717 l A co dokładnie...Bo ja właśnie nie widziałem co TV na ten temat. Tylko tyle co prasa i internet. Swoją droga wszyscy żyją? :] Szatany wy jedne...XD nie nie wszyscy żyją :o podobno przesłuchali 250 osob a tv nie miała z kim udzielać wywiadu bo wszyscy w srodku byli naprani. policja przesłuchała 6 osob i spisała 150 + nie pozwoliła wychodzić z wagonu wychylać sie przez okno i udzielać wywiqadów. Tak wogole jeden z policjantów zabrał mi aparat i wykasował wszystkie zsdjęcia które zrobiłem. (tak własciwie to ich było 3i nie umieli znaleść 10 min przycisku delete). na szczescie byli debilami i nie wiedzieli ze fotki mozna łatwo odzyskać oO. mimo wszystko nie było to miłe :/ Obstawa zatrzymanego pociągu: Pani jedi prokurator :D: dowody 1: dowody 2: szkoda ze nie udało sie podejść blizej ale nie chcialem juz przeginać :P i tak byli niemili. jeszcze miałem fotke tego pana co probował mi zdjęcia kasować ale nie chce go kompromiotować ;P Tak wogole to marnie działa nasza policja oO
Napisano 10 Sierpień 200717 l aaaaaaaaaaa :D oglądajcie misie jutro o 17:30 na TV Trwam. wątpliwy "dokument" o woodstocku :D. moze mi ktoś to nagrać ?? ja nie mam tej boskiej i prawdziwie polskiej tv :(
Napisano 11 Sierpień 200717 l niech ktoś wrzuci na jakiegoś youtuba czy coś takiego, też chętnie zobaczę :) ja należę do tych ludzi co chętnie by pojechali na woodstock i jednocześnie się im nie chce, bo daleko itd. może kiedyś w końcu się wybiorę, bo wątpię aby ten był ostatni ;) fajne foty Shalivan :)