blood_brother Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Ostatnio wałęsając się po forum, zwłaszcza po działach modeling, t&l (tu jeszcze jakoś to rozumiem), rendering, zauważyłem ze ponad połowa tematów jest z pytaniami dotyczącymi funkcji maxa. A przecież te wszystkie tematy powinny się znaleźć w dziale dotyczącym maxa. Wydaję mi się, że taki dział jak np. modeling służy do pytania o to jak poprowadzić siatkę, czy tego typu, a nie co nacisnąć by otrzymać to i to. Zresztą sprawa ta nie tyczy się tylko maxa, bo z innym softem jest podobnie, tylko jest tego znacznie mniej (jakoś najmniej widzę problemów z iksesajerami:P). Generalnie chodzi mi o to, że jest to zwykłe śmiecenie. Potem nic nie można znaleźć bo trafia się ciągle na tematy o funkcje programu. Takie tematy powinny być przenoszone, bądź kasowane. Albo nie. Takie tematy powinny być od razu kasowane. Co o tym sądzicie?
piotrek Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Też się zgodzę. W większości przypadków najlepiej usuwac takie posty, bo zwykle dotyczą tematów wiele razy poruszanych na forum albo w FAQ. W pozostałych przypadkach chyba najlepiej przenosić.
Rekomendowane odpowiedzi