mattius32 Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Skonczylem wlasnie samochod i chce zwiekszyc ilosc siatki. Iterations w meshsmooth ustawilem na 3 gdyz wydaje mi sie optymalnie ale przydaloby sie wiecej siatki. Prosze o pomoc.
huzdebos Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 ale co to znaczy "chcę więcej siatki" ? lepiej napisz jaki efekt chcesz uzyskac albo jaki masz problem... z modellingiem oczywiscie :D pzdrw
jaras Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 domyślam się że chodzi Ci o to że po dodaniu opcji Meshsmooth nie widzisz efektu na siatce ? zmień sobie subdivs method z NURMS na Classic i powinenś zobaczyć więcej siatki ;) p.s. czemu nie używasz Turbosmooth ?
mattius32 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Napisano 6 Lipiec 2007 dzieki jaras:) wlasnie chodzilo mi o ten efekt ktory daje turobosmooth. dlaczego nie uzywalem? dopiero zaczynam w 3ds i robilem na przykladzie tutoriala a tam gosc uzywal tylko meshsmooth lub samego smooth. tak czy siak dzieki:)
mattius32 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Napisano 6 Lipiec 2007 dzieki biglebowsky bardzo cenna rada:) ps. a tak nawiasem mowiac jestem wielkim fanem braci cohen;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi