damusTo Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Witam wszystkich, od jakiegoś czasu wraca do mnie architektura i tak się powolutku trenuję z jej renderkami. Od drobny przykład do skomentowania. Projekt koleżanki z wydziału starałem się to jakoś oprawić. Walczę z balansami bieli na teksturach, dlatego unikam póki co dziennego światła. Jak wam się to widzi ?
Touch Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Zdecydowanie przepalone wnętrza. Przejrzyj trochę fotek takich ujęć późno -wieczornych;) Pozdr!
damusTo Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 wnętrza są przepalone bo nikt się w nie nie będzie w tym projekcie bawił co po za tym ?
Touch Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Ale to po prostu źle teraz wygląda, ba, niepoprawnie;) Nikt się nikomu nie każe tutaj bawić w urządzanie całego wnętrza, wystarczą dwa, trzy gotowe modele wrzucić i proste materiały. Reszta, przynajmniej jeśli o mnie chodzi - bardzo dobra;) Pozdrawiam
damusTo Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 To czego mi tu ciągle mrugasz ? przyznawaj się !
buczer Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 jest klimat, nie ma architektury, w tych ciemnościach nie widać projektu.
chudy Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 imo ta wielgachna choinka na środku to przesada :P tak nawet ładnie chociaż wygląda to tak jakby wewnątrz budynku słońce było :P czytaj: przepalone i to bardzo wnętrze ;]
jasiek311 Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 zgodze sie, za bardzo masz przepalone wnetrza... jakbys mial na kilku sekundowym naswietleniu kliszy... ale znowu niebo byloby przepalone bardziej... cos nie gra do konca. fajne nawet zielen i archi, chociaz duze szumy sa na srodku kadru - rzucaja sie w oczy :) pozdro
damusTo Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 Mo nie krępujcie się piszcie dalej ja czytam i analizuję
Kavel Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Mnie sie podoba :D daj zasloniete zaluzje/rolety na okna i nikt sie juz nie czepi wypalonych wnetrz :D
JohnyCa Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 No więc nie żebym się znał ale faktycznie coś się tam w tej chałupie pali (reakcja termojądrowa?) i gdyby nie to to może by coś w środku widoczne było i wizka zyskała by na tym :) Ładna woda i klimatyczne niebo :) Zieleń też niczego sobie (chociaż trawak jakaś taka płaska)
damusTo Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 Dzięki za kolejnego komenta. Mam opracowana zupełnie nowa trwakę zobaczymy przy okazji ja to wyjdzie bo tego renderka nie będę już raczej poprawiał
Topielica Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Poza uwagami co do prześwietlenia, to ja bym dorzuciła jeden drobiazg. Oglądając ten render mam wrażenie, że coś mi nie pasuje w tym ogrodzie. Wydaje mi się, że pod tymi drzewkami powinno być trochę jakiś trawek, czegoć, co w tych konkretnych okolicach łodyg (pni?;)) zniwelowałoby tę gładkość trawnika. :) A w ogóle prezentuje się ekstra, ma klimat. :)
Rekomendowane odpowiedzi