Napisano 7 Lipiec 200717 l Witam wszystkich, od jakiegoś czasu wraca do mnie architektura i tak się powolutku trenuję z jej renderkami. Od drobny przykład do skomentowania. Projekt koleżanki z wydziału starałem się to jakoś oprawić. Walczę z balansami bieli na teksturach, dlatego unikam póki co dziennego światła. Jak wam się to widzi ?
Napisano 7 Lipiec 200717 l Zdecydowanie przepalone wnętrza. Przejrzyj trochę fotek takich ujęć późno -wieczornych;) Pozdr!
Napisano 7 Lipiec 200717 l Autor wnętrza są przepalone bo nikt się w nie nie będzie w tym projekcie bawił co po za tym ?
Napisano 7 Lipiec 200717 l Ale to po prostu źle teraz wygląda, ba, niepoprawnie;) Nikt się nikomu nie każe tutaj bawić w urządzanie całego wnętrza, wystarczą dwa, trzy gotowe modele wrzucić i proste materiały. Reszta, przynajmniej jeśli o mnie chodzi - bardzo dobra;) Pozdrawiam
Napisano 7 Lipiec 200717 l imo ta wielgachna choinka na środku to przesada :P tak nawet ładnie chociaż wygląda to tak jakby wewnątrz budynku słońce było :P czytaj: przepalone i to bardzo wnętrze ;]
Napisano 7 Lipiec 200717 l zgodze sie, za bardzo masz przepalone wnetrza... jakbys mial na kilku sekundowym naswietleniu kliszy... ale znowu niebo byloby przepalone bardziej... cos nie gra do konca. fajne nawet zielen i archi, chociaz duze szumy sa na srodku kadru - rzucaja sie w oczy :) pozdro
Napisano 13 Sierpień 200717 l Mnie sie podoba :D daj zasloniete zaluzje/rolety na okna i nikt sie juz nie czepi wypalonych wnetrz :D
Napisano 31 Sierpień 200717 l No więc nie żebym się znał ale faktycznie coś się tam w tej chałupie pali (reakcja termojądrowa?) i gdyby nie to to może by coś w środku widoczne było i wizka zyskała by na tym :) Ładna woda i klimatyczne niebo :) Zieleń też niczego sobie (chociaż trawak jakaś taka płaska)
Napisano 31 Sierpień 200717 l Autor Dzięki za kolejnego komenta. Mam opracowana zupełnie nowa trwakę zobaczymy przy okazji ja to wyjdzie bo tego renderka nie będę już raczej poprawiał
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Poza uwagami co do prześwietlenia, to ja bym dorzuciła jeden drobiazg. Oglądając ten render mam wrażenie, że coś mi nie pasuje w tym ogrodzie. Wydaje mi się, że pod tymi drzewkami powinno być trochę jakiś trawek, czegoć, co w tych konkretnych okolicach łodyg (pni?;)) zniwelowałoby tę gładkość trawnika. :) A w ogóle prezentuje się ekstra, ma klimat. :)