Tas Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 witam! Oto pierwsy etap wizki calego mieszkania(na podstawie mieszkania zamieszczonego w gazetce). Na poczatek zrobilem lazienke, scisle trzymajac sie oryginalu. Jedyny post w PS to smart sharp i ramka. Po zrobieniu calego mieszkania planuje zrobic jakis fly-through, a co z tego wyjdzie to zobaczymy :) I nie czepiajcie sie tla za oknem ktorego nie ma, doloze je na finishu. A po za tym, to mozna jechac :P pozdro 1
Touch Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 Materiały armatury, tak chrom jak i ceramika (wanna, umywalka) po prostu świetne!;) Będzie miło jak podasz ustawienia, hyhyhy:D Ogólnie to ujęcia troszkę psują odbiór, szczególnie drugie. Proporcje wydają się być skopane, ale to pewnie przez kamerę, mimo wszystko rama drzwi zdecydowanie za gruba jak dla mnie. Dalej popracowałbym nad drewnem, kaflami i uchwytami szafki/komódki pod umywalką. Pozdrawiam;)
Yaro16 Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 Bardzo ładnie.Tez jestem ciekawy o chrom i ceramike
AGmakonts Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 szkoda że takie ogniskowe w kamerach, imho na szerokim byłoby ładniej, reszta super, technicznie wymiata ale projekt mi nie podchodzi i mogłes jeden render z samym światłem z okna zrobic, klimatyczny by był
Tas Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 AGmakonts: na szerokim? tzn jak? bo teraz mam lens 35mm. zrobilem na szybcika render przy sloncu only, ale jakos malo ciekawie wyglada. Touch: te uchwyty na szafce faktycznie kiepsko wygladaja. A oto ustawienia materialow: 1
Zbychowaty Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 Prawie jak fotka:) Od strony technicznej super, no poza moze materialem recznika ktory chyba za duzo sie blyszczy. Pozdrawiam
Tas Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 no fakt, recznik kiepsko wyszedl, zreszta taki material to niezle wyzwanie. naszukalem sie jak inni to robia, ale malo znalazlem , a sam vrayowego fura po raz pierwszy uzywalem. reszta mieszkanka troche sie opozni, bo zaczolem vizke budynku ktory jest obecnie w budowie, a odbywam tam praktyke zadodowa jak "kieras" hehe :D
Rekomendowane odpowiedzi