arcade Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Hej Wykupilem sobie dwu dniowe wejście na rapidshare za 3 euro - zadzwonilem z telefonu na podany na stronie numer, a na stronie wyświetlił mi się login i hasło. Problem jest jednak taki że na ten login i hasło nie mogę się zalogować :( Cholera mnie strzela, wszystko wygląda dobrze, ale jak próbuję kliknąć linka i użyć wejścia "premium" wyskakuje mi że nie odnalazło ciasteczka i żebym wpisał swój login i hasło. Wpisuję i pojawia się kolejny ekran na którym jest napisane że hasło nie jest poprawne :/ Miał ktoś podobne przejście? Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 http://allegro.pl/item212331615_rapidshare_com_konto_premium_na_30_dni.html kup sobie na 30 dni (tylko nie u bikerleszno - oszust który sprzedaje i naciąga ;]) Co do konta przez telefon to jeszcze nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 :( Ale ja nie potrzebuję miesięcznej wersji tylko dwu dniową, za którą już zapłaciłem T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 wyślij szybko maila do rapidshare. szybko odpowiadają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Już to zrobiłem i czekam na odpowiedź... Niestety obawiam się że zanim odpowiedzą moja 2 dniowa wersja się skończy blach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Ok, wszystko jasne :/ Dostałem maila z odpowiedzią, okazuje się że rapidshare.de i rapidshare.com to są dwie zupełnie niezależne firmy i że premium account z rapidshare.de nie działa na rapidshare.com :/ Oczywiście strony wyglądają identycznie i nie zwróciłem nawet uwagi na to że są zakończenia .com albo .de... Jak ktoś będzie wykupował to polecam zwrócić na to uwagę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 no jasne ze inne :P (kiedys bylo ze kupiles na .de to i na .com miales, ale to usuneli) na .de juz w ogole nie ma linkow, premium tylko na .com kupowac. btw. jak chcesz miec darmowy miesiac na rapidzie to uploadnij cos, wrzuc na fora (oczywiscie legalne rzeczy ;o ) i zbieraj pkt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi