Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej

Wykupilem sobie dwu dniowe wejście na rapidshare za 3 euro - zadzwonilem z telefonu na podany na stronie numer, a na stronie wyświetlił mi się login i hasło. Problem jest jednak taki że na ten login i hasło nie mogę się zalogować :( Cholera mnie strzela, wszystko wygląda dobrze, ale jak próbuję kliknąć linka i użyć wejścia "premium" wyskakuje mi że nie odnalazło ciasteczka i żebym wpisał swój login i hasło. Wpisuję i pojawia się kolejny ekran na którym jest napisane że hasło nie jest poprawne :/

Miał ktoś podobne przejście? Co zrobić?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Już to zrobiłem i czekam na odpowiedź...

Niestety obawiam się że zanim odpowiedzą moja 2 dniowa wersja się skończy

blach :/

Posted

Ok, wszystko jasne :/

Dostałem maila z odpowiedzią, okazuje się że rapidshare.de i rapidshare.com to są dwie zupełnie niezależne firmy i że premium account z rapidshare.de nie działa na rapidshare.com :/

Oczywiście strony wyglądają identycznie i nie zwróciłem nawet uwagi na to że są zakończenia .com albo .de... Jak ktoś będzie wykupował to polecam zwrócić na to uwagę :/

Posted

no jasne ze inne :P (kiedys bylo ze kupiles na .de to i na .com miales, ale to usuneli) na .de juz w ogole nie ma linkow, premium tylko na .com kupowac.

btw. jak chcesz miec darmowy miesiac na rapidzie to uploadnij cos, wrzuc na fora (oczywiscie legalne rzeczy ;o ) i zbieraj pkt ;)