Ex3 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Odgrzebałem stary model i go dokończyłem tex 512x512 870 faces http://www.mateuszg.com/images/trans.jpg Poprawiłem linka.
Levus Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Bardzo fajnie, że skończyłeś, jest trochę niedoróbek: 1. Strasznie płasko to wygląda, jakieś cieniowanie by się przydało, jest w szopie taka blending opcja jak "bevel & emboss", jest, "drop shadow" itp, można kombinować;) 2. Tawielka tuba wydaje się strasznie lekka, jakoś tak niepewnie "wisi" 3. Jakoś dziwnie te cegiełki są osadzone:/ Ogólnie sprawia to wrażenie (nie wiem, może takie było założenie:) , że jakby to była animka, to by to się rozpadło w mgnieniu oka. Nie sprawia wrażenia zniszczonego tylko pozklejanego do kupy, jakbyś z szyflady wyciągnął przypadkowe rzeczy i skleił superglue. Textura idzie jak najbardziej w dobrym kierunku, jednak więcej realizmu! Pozdro!
Ardeni Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gdyby nie obrazek Lewusa to nie byłoby możliwości zobaczyć nawet o co chodzi, brak pliku na serwerze :/ Nie wyobrażam sobie, żeby taka "budowla" mogła istnieć w realu, jak wspomniał poprzednik - dziwnie to jest poukładane wszystko jakoś.
Recommended Posts