ReflectVision Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 Potrzebuje dobre chłodzenie pod e6600, zeby mi wlazło do obudowy soprano dx :) płyta glowna quadGT rozmyślam nad - -Noctua NH-U12F -Scythe Infinity -inne propozycje mile widziane ma byc ciche i bdb do OC pozdrawiam
ReflectVision Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Napisano 15 Lipiec 2007 na razie nie mam, ale nie bede boxa montowac jeszcze sprzet nie doszedl ..
kozioo Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 Czemu nie wybrałeś mobo na którymś z nowszych socketów intela? ;) Co do coolerów to "liczy się" jeszcze tacens gelus extreme i scythe andy samurai. No i powiedzmy thermaltake big typhoon;) Na korzyść tych wymienionych przeze mnie przemawia fakt, że "dbają" one także o chłodzenie obwodów PWM i okolicy chipsetu. Ale jeśli masz kase, to chwytaj noctue. Wydajność i błoga cisza;)
ReflectVision Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Napisano 16 Lipiec 2007 tak tez mysle, zeby brac noctue, aha jeszcze jedno, nie chce frontalnego chlodzenia :) takze Twoje cacka odpadaja kozioo :) chce tylko wiedziec czy noctue mi wejdzie do budy dzieki
Gość BigBen Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Bież scythe mugen. Kupiłem to z nowym sporzętem, temp. na intel e2160 nie przekraczają 40*C, wentyl chodzi na 900rpm, więc cisza i chłód. Polecam
Rekomendowane odpowiedzi