ReflectVision Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Potrzebuje dobre chłodzenie pod e6600, zeby mi wlazło do obudowy soprano dx :) płyta glowna quadGT rozmyślam nad - -Noctua NH-U12F -Scythe Infinity -inne propozycje mile widziane ma byc ciche i bdb do OC pozdrawiam
ReflectVision Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 na razie nie mam, ale nie bede boxa montowac jeszcze sprzet nie doszedl ..
kozioo Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Czemu nie wybrałeś mobo na którymś z nowszych socketów intela? ;) Co do coolerów to "liczy się" jeszcze tacens gelus extreme i scythe andy samurai. No i powiedzmy thermaltake big typhoon;) Na korzyść tych wymienionych przeze mnie przemawia fakt, że "dbają" one także o chłodzenie obwodów PWM i okolicy chipsetu. Ale jeśli masz kase, to chwytaj noctue. Wydajność i błoga cisza;)
ReflectVision Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 tak tez mysle, zeby brac noctue, aha jeszcze jedno, nie chce frontalnego chlodzenia :) takze Twoje cacka odpadaja kozioo :) chce tylko wiedziec czy noctue mi wejdzie do budy dzieki
Guest BigBen Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bież scythe mugen. Kupiłem to z nowym sporzętem, temp. na intel e2160 nie przekraczają 40*C, wentyl chodzi na 900rpm, więc cisza i chłód. Polecam
Recommended Posts