Napisano 15 Lipiec 200717 l Potrzebuje dobre chłodzenie pod e6600, zeby mi wlazło do obudowy soprano dx :) płyta glowna quadGT rozmyślam nad - -Noctua NH-U12F -Scythe Infinity -inne propozycje mile widziane ma byc ciche i bdb do OC pozdrawiam
Napisano 15 Lipiec 200717 l Autor na razie nie mam, ale nie bede boxa montowac jeszcze sprzet nie doszedl ..
Napisano 15 Lipiec 200717 l Czemu nie wybrałeś mobo na którymś z nowszych socketów intela? ;) Co do coolerów to "liczy się" jeszcze tacens gelus extreme i scythe andy samurai. No i powiedzmy thermaltake big typhoon;) Na korzyść tych wymienionych przeze mnie przemawia fakt, że "dbają" one także o chłodzenie obwodów PWM i okolicy chipsetu. Ale jeśli masz kase, to chwytaj noctue. Wydajność i błoga cisza;)
Napisano 16 Lipiec 200717 l Autor tak tez mysle, zeby brac noctue, aha jeszcze jedno, nie chce frontalnego chlodzenia :) takze Twoje cacka odpadaja kozioo :) chce tylko wiedziec czy noctue mi wejdzie do budy dzieki
Napisano 10 Październik 200717 l Bież scythe mugen. Kupiłem to z nowym sporzętem, temp. na intel e2160 nie przekraczają 40*C, wentyl chodzi na 900rpm, więc cisza i chłód. Polecam