AGmakonts Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Witam:D Właśnie dorwałem się do kafejki, czy są jacyś chętni na spotkanko w sobote w poznaniu np o 16 na rynku? Jak coś to dzwońcie na 604071066 tylko nie obicuje że odbiore bo ładowarka została u tłitiego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 na 80% bede, ale do konca jeszcze nie wiem czy nie wyjezdzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Ale że jutro :?? może jakaś sonda albo cuś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 szkoda że nie wczoraj, nudziłem się pół dnia w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 przepraszam Adaś. zasnąłem na dwa dni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 Spoko Kome a Ty PikSar czemu nie meldowałes ze jestes tu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi