cta Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Jak w temacie :) Kto i po co wyznaczył tego typu "standardy", przecież w 90% pracach to ludzie psują jednolity efekt pracy, najczęściej gdyby nie ludzie to nawet można by się pokusić o fotograficzne wykonanie, więc pytam po co, przecież oni nic nie dają a w/g mnie nawet psują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 hmm...żeby się coś działo na renderze, nie było nudno, pusto, mi nie przeszkadzają ludzie na wizkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 IMO również po to żeby widoczne były proporcje w wizce. Żeby klient mógł sobie wyobrazić jak wielkie jest pomieszczenie (lub dany obiekt), ile jest miejsca itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Daje się ludzi żeby było realistycznie, bo zwykle w realu wokół budynków widać jakichś ludzi. Daje się też po to żeby "złapać" skalę obiektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 jestem architektem i wiem jak to jest z ludzmi , nie dosc ze proporcje to zapelnienie miejsca zeby sie cos dzialo . a przede wszystkim to to ze taki laik przypadkowy przechodzien nie ma na tyle wyobrazni , lubi jak jest wszystko widoczne .... ludzie nie umieja czytac rysunkow .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2007 ahaaaaa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Dla mnie dodawanie ludzi w wizkach itd jest najgorszym rozwiazaniem - zawsze obniza to poziom pracki, dlaczego? bo zawsze dodane postacii nie pasuja wogole do reszty otoczenia - takie sa moje odczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Dla mnie dodawanie ludzi w wizkach itd jest najgorszym rozwiazaniem - zawsze obniza to poziom pracki, dlaczego? bo zawsze dodane postacii nie pasuja wogole do reszty otoczenia - takie sa moje odczucia no wlasnie, sztuka jest dodac tych ludkow tak zeby sie ladnie w wizke wkomponowywali a nie psuli jej odbior swoja obecnoscia, pozatym klient zawsze chce ludkow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 imo najlepiej wygladaja obrysy ludzi ;] Przy okazji sa praktyczne bo niemal niczego nie zakrywaja a oddaja skale i nie wygladaja tandetnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi