Gość emichael93 Napisano 20 Lipiec 2007 Napisano 20 Lipiec 2007 Witam - W jaki sposób mogę importować plik .avi, .jpg lub .gif (nie w tło tylko np. na Box)? pOzdrawiam
piotrek Napisano 20 Lipiec 2007 Napisano 20 Lipiec 2007 Pewnie musisz poszukać tutków o teksturowaniu. I jeszcze manual twym przyjacielem.
Gość emichael93 Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Nic mi się nie udało wykombinować .. Czy może mi ktoś powiedzieć jak przynajmniej importować plik .jpg?
Vorek Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Drogi użytkowniku, chciałbym Cię serdecznie powitać na naszym forum ! Chciałbym też poinformować że obowiązują tu pewne zasady których przestrzeganie gwarantuje forumowiczom byt w harmonii i szczęściu. Zasady te możesz znaleźć tutaj Przez lata doświadczenia spisaliśmy także magiczną księgę zwaną FAQ (Najczęściej zadawane pytania), które możesz znaleźć tutaj. Tajemna wiedza, którą posiądziesz czytając ową księgę pozwoli Ci na szybsze odnalezienie się w tajnikach grafiki 3d, a innym forumowiczom oszczędzi czas i nerwy. Zaiste ważną kwestią w tworzeniu wątków jest sprecyzowanie dokładnie problemu, podanie programu w jakim pracujesz, oraz stworzenia wątku w odpowiednim dziale. Bardzo ułatwi innym użytkownikom odpowiedź na dręczące Cię pytania i wątpliwości. Pamiętaj także o tym, że jeżeli zaczynasz wdrażać się w tajniki komputerowej grafiki, znajdziesz w Internecie szereg innych ksiąg, spisanych przez mędrców o wiedzy ogromnej, które to nakierują Cię na opanowanie podstaw oprogramowania przez Ciebie używanego. Aby znaleźć owe Księgi, zwane tutorialami, potrzebujesz Magicznego Zwierciadła. Polecam zacząć od naszej skromnej biblioteki na stronie głównej serwisu, oraz przeszukania archiwów forum, gdyż problem przez Ciebie poruszony, mógł już wcześniej być rozwiązany (lub nawet wielokrotnie). Teraz, wiedząc to wszystko możesz bez problemu dołączyć do naszej wspaniałej i szczęśliwej społeczności. Życzę szczęścia Arcykapłan Vorek
Gość emichael93 Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Szukalem tematow o nazwie teksturowanie .. znalazlem odpowiedz na pytanie w FAQ ale dzięki za pomoc! Super Forum:) +respect
Rekomendowane odpowiedzi