Napisano 1 Grudzień 200321 l Nooo i nareszcie sie wziąłem do roboty No więc widzicie mój pierwszy w miare poważny projekt,jestem początkujący więc proszę o POMOOOOC!!!! (nawet dobrze blueprintów ustawić nie umiem:) zrobił to za mnie i wielkie podzięki mu za to a poki co mały screen
Napisano 1 Grudzień 200321 l Popraw temat, nie interesuje nikogo, ze to Twoj debiut. --> POJAZD 3d: costam
Napisano 1 Grudzień 200321 l kto za ciebie ustawil blueprinty :) bo chyba nie napisales, ale to kurcze cos dziwnego ze modelowac umiesz a nie umesz ustawic planow :)
Napisano 1 Grudzień 200321 l To ja ustawilem mu blueprinty. Czy ja wiem czy on umie???? Moze umie utrzymac dobry ksztalt ale strasznie chaotycznie prowadzi siatke. Ale ja tez tak na poczatku mialem:P. Ps. Przyzwyczaj sie wrzucac tez siatki najlepiej rzuty z viewportow. Ps2. Nie pomoge ci nic wiecej masz zrobic sam ten model od poczatku do konca. Ps3. Widze ze poznales juz Druga. Nic mu nie umknie (niestety:() Pozdro[piwo]
Napisano 2 Grudzień 200321 l No i ma cie co chcecie:) ale mi sie ten trójkąt nie podoba:( co tam zrobić??????
Napisano 2 Grudzień 200321 l hehe peugeot 205 :) mam wielki sentyment do tego auta :) wydaje mi sie ze na rogu lampy przy laczeniu klapy z blotnikiem klapa powinna byc bardziej zaokraglona, ty masz tam za plaska... a co do trojkata... nie wiem jezeli nie masz baboli na renderze to zostaw jezeli masz to musisz jakos poprzestawiac.. moze podziel ten odcinek wychodzacy ze srodka tego czegos pionowo w gore i poprowadz kontynuacje linii z dzwi przez ten \"srodek\" to tyle :) pozdrawiam ps masz plusa za model :D
Napisano 2 Grudzień 200321 l na renderze nic niema i wszystko jest ok a co do tego zaokrąglenia to jakbyś drogi Quadyszu mógł to zaznacz na screenie o co ci chodzi
Napisano 2 Grudzień 200321 l Warzyn: jak nie poprawisz tematu to nie bedzie na czym zaznaczac. Ostatnie ostrzezenie.