blood_brother Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 Jako ze narazie mam dosyc mazdy zaczalem tego oto potworka. Jest to leciutki zarys glowy ktory i tak moze uledz mutacji albo czemu innemu. Jestem otwarty na pomysly. Narazie wiem ze dol glowy ulegnie zwezeniu brodka bedzie spiczasta. Glownym moim celem jest udoskonalenie modelowania organicznego (alien jeszcze wymagal troche do zyczenia) i chce sie wreszcie zmierzyc z Unwarpem. Moze cos z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 no no jak na poczatek calkiem fajne czekamy na wiecej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2003 I siateczka. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 jak chcesz go zrobic bardzije jako przyjaznego czy demona ? ja bym zrobil z niego troche takie bajkowe klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2003 Malutki apdejt. I odrazu pytanko: Co zrobic aby nadac mu grozy, bo jakos probuje i nic mi nie wychodzi???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2003 I siateczka. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 ja bym oczy takie skosne zrobil takie przymruzone i zęby zacisniete. ale oczy sa najwazniejsze bo to one dodadza grozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 hmm no oczy to on ma teraz jak UFOk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 No bo serio on zabawnie wyglada z tym duzym nosem uszami jak od elfow itp itd :D Generalnie to oczy swiadcza o tym czy cos jest grozne, tak ze nad nimi popracuj, no chyba dodasz takie fajne oczy do tych oczodolow jakie byly w ringu japonskim, ale dalej nos jest troche zaduzy :> i jak bedzie zaslanial usta to obawiam sie ze to bedzie smieszne, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 ooo zgadzam sie z Drugiem :) tak bedzie wygladal o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 To tylko szybka poprawka mysza. Mozna to zrobic lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 szybka ale od razu widac co poprawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2003 Drug: Nareszcie cie poznalem z tej pomocnej strony bo do tej pory to gdzie zobaczylem twoj post to tylko \"zmien temat\" \"popraw temat\" i link do...:P Dzieki za ten obrazek. Dzieki niemu wyostrzyla sie moja wizja bo ciagle mi cos nie pasowalo. Jeszcze raz dzieki.:) Jutro cos pewnie zamieszcze.:) Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 No to już koniec. Niemożliwe się ziściło... DruG nam łagodnieje [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 po zmianach druga on przypomina mi SZATANA SERDUSZKO!, pewnie kojarzycie taka kreskowke DB? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi