Napisano 2 Grudzień 200321 l Witam, Kumpel narysowal...a ja pokolorowałem :D...jest to moja 2 praca w Photoshopie...wiec prosze o mile komentarze:P :) pozdr Szkic: Kolor:
Napisano 2 Grudzień 200321 l Oko mi zbielalo. Oblesne kolorowanie airbrushowe, oblesne filrty Photoshopa i oblesny Glow, oblesne bledy anatomiczne, oblesny kroj, ktorym sie podpisales.... Podoba mi sie!
Napisano 2 Grudzień 200321 l Autor Kru [lol] :D:D Drug...no to sie wypowiedziales:P..dzieki :)) pozdr P.S. no co dopiero sie ucze :P
Napisano 3 Grudzień 200321 l uzywaj twardych brushy kilka miesiecy nauki z tigerem dopiero neidawno zrozumialem :D poza tym nie jest takie zle, glowa za mala, raczka miecza jest w innym miejscu iz ostrze, za jaskrawe kolory, za duza meiszanka miekkich brushy, za dzuo filtrow photoshopowych. No i tyle pzdr
Napisano 3 Grudzień 200321 l Mnie osobiście to jedno boli w tym ART\'cie(jak ja se tak to nazywam) mianowicie to że te gwazdki cz cokolwiek (NOISE) to jezd! to jedno ci powiem ZA DUŻO TEGO JAK NA TO WSZYSTKO!! a reszta WPOŻO !! Pozdrowoxy i cze!!
Napisano 3 Grudzień 200321 l Szkoda że zmieniłes anatomię, bo na szkicu było dużo lepiej... np.triceps prawej ręki.. po co to przerabialeś? Było dobrze... jak kolorujesz to koloruj :) A co do samej formy to.. jakby to powiedzieć? Ja tu widze niezły burdel... :) Trochę za dużo nawrzucałeś i się nie trzyma kupy... myślę że sam o tym dobrze wiesz. A poza tym miecz jest juz zupełnie obcy.. Jak decydujesz sie na rysunek od ręki to konsekwentnie tak trzymaj. A jak chcesz twarde, komiksowe, proste linie, to albo Ilustrator albo piórko w ps. Bo te proste linie na mieczu zupełnie nie pasują do reszty. Skoro to początki, to bierz sobie referencje kolorystyczne... proste jakieś. Ze dwa, trzy kolory. Znajdź jakąś fotę, która dobrze Ci pasuje i sądzisz że oddaje klimat i gaz do dechy :) Bo dopóki sam nie wyrobisz sobie wyczucia kolorystyki, to będą właśnie takie mixtury wychodzić :) pozdro